Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Oració en els Juniors el passat dissabte

El passat dissabte 1 de març, els xiquets i xiquetes del Juniors realitzaren una oració conjunta de la Campanya “Busqueu i Trobareu”.

En aquesta oració, els xiquets i xiquetes, acompanyats pels seus respectius monitors i educadors reflexionaren amb ells mateixos i amb la resta de companys sobre la confiança. Una confiança que no sols trobem als nostres amics, una confiança que no sols trobem a casa, sinó una confiança que trobem dia a dia a través de Déu, el qual sabem que no ens va a fallar mai.

Els xiquets i xiquetes foren partícips de l’oració gràcies a una lectura inicial, Mt 14, 22-36, a la qual prestaren moltíssima atenció i contestaren a preguntes sobre aquesta sense cap dubte.

Posteriorment, amb un ambient de relax, pau i tranquil·litat, observarem la visualització d’un vídeo, “l’Equip petit” on un menut equip de xiquets i xiquetes de futbol no guanya mai cap partit, és més, no aconsegueixen cap gol, així i tot, tenen la confiança en ells mateixos i amb l’equip per poder marcar algun dia.

Després, els xiquets realitzaren el gest, el qual consistia a encendre les seves veletes, passant-se la flama d’un en un, mostrant que aquesta veleta va a ser la seva llanterna d’aventurers per buscar i trobar en aquesta aventura que enguany hem començat. Hem d’estar desperts i aquesta llum que l’Esperit Sant ens dóna, ens ajudarà a seguir pel bon camí.

Finalment, tots junts, de forma voluntària, cada xiquet va tindre l’oportunitat de realitzar les seves accions de gràcies al nostre Senyor, el qual ens ajuda i ens dona forces per seguir aquest camí, per seguir sent Juniors.

SEMPRE UNITS!

http://vl.parroquiacanals.com/oracio-en-els-juniors-el-passat-dissabte/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.