Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Paco Roca lliura un dibuix inèdit de la Lloca de Canals en el centenari de la seua plantació

  L'acte de lliurament comptarà amb la presència del diputat d'Empreses Públiques , Rafael Pérez , i l'alcalde de Canals , Ricardo Cardona
    
El director del departament d'Arbres Monumentals d'Imelsa impartirà una conferència sobre Janini i el Dia de l'Arbre

El dibuixant valencià Paco Roca lliurarà una làmina inèdita sobre la Lloca de Canals durant els actes de celebració del centenari de la plantació d'aquest arbre monumental , que tindran lloc huí a les 19:00 al Centre Cultural " Ca Don José " d'aquest municipi de la Costera .

Després del lliurament de la làmina , el botànic i director del departament d'Arbres Monumentals d'Imelsa , Bernabé Moya , impartirà una conferència sobre la història de la festa del Dia de l'Arbre i la figura del il · lustre enginyer agrònom Rafael Janini .

L'acte comptarà amb la presència del diputat d'Empreses Públiques , Rafael Pérez , i l'alcalde de Canals , Ricardo Cardona , així com membres de la corporació municipal d'aquest municipi .

Rafael Pérez ha destacat " la importància que amb el pas dels anys ha anat adquirint la Lloca en la vida cultural i social de Canals , fins al punt d'haver-se convertit en un lloc emblemàtic per a tota la comarca" .

Paco Roca a enarborar

L'obra de Paco Roca també és present en l'exposició enarborar , que romandrà oberta al públic a la Sala Alta del MuVIM fins al pròxim 23 de març.

A més de quatre il · lustracions originals del dibuixant valencià , la mostra conté diferents panells divulgatius en què s'expliquen diferents aspectes relacionats amb la cura dels boscos , així com la sèrie " El somni dels arbres" , en la qual l'aquarel · lista Fernando Fueyo " retrata " vint dels arbres monumentals més representatius d'Espanya , dels quals deu es troben a la Comunitat Valenciana .

Enarborar forma part de les activitats del projecte " Grans Arbres per a la Vida ( Bigtrees4life ) , que desenvolupa Imelsa costat de la Fundació Félix Rodríguez de la Font des de l'any 2013.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.