PAIMAR/BAR EL COLISEO/PUB BLUE CAMPIÓ DE LA 43 EDICIÓ DE LES 24 HORES DE FUTBOL DE CANALS

L’equip de L´Alcudia de Crespins PAIMAR / BAR EL COLISEO / PUB BLUE es va proclamar campió de la 43 Edició de les 24 Hores de futbol després d’eliminar a quatre dels equips més favorits del campionat.

En una final molt disputada, un gol del jove Omar va servir per a derrotar a l’equip Frutas Picorro / Materiales para la Constucción F.J. Giménez. L’equip d’Alcudia va meréixer guanyar este torneig tres anys després d’acabar subcampió en decidir-se la final per sorteig amb el llançament d’una moneda a l’aire, com a conseqüència d’un desafortunat esglai protagonitzat pel seu jugador Borja que va obligar a la Comissió a suspendre el partit.

En esta edició ha eliminat a equips com La Jijonenca / XeKeWay, Sergio Picorro, El Mosset i Frutas Picorro / Materiales para la Constucción F.J. Giménez, tots ells guanyadors de les 24 Hores en passades edicions.

El trofeu al millor jugador va ser per al jugador de l’equip campió Omar.

L’aspecte de les grades va ser fenomenal durant tot el torneig, en un dels anys amb més afluència de públic, com es va poder comprovar a la final.

Abans de la Gran Final, el grup esportiu Do Chang de gimnàstica rítmica i ritmes ens va delectar amb una exhibició molt aplaudida pels espectadors.

Des de la Comissió agraïm l’esportivitat mostrada per tots els equipas participants i el gran nivell de joc que ens han oferit. També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Canals per l’esforç que un any més ha realitzat per fer possible que aquest esdeveniment esportiu continue celebrant-se. Igualment agraïr als patrocinadors i públic en general.

ENHORABONA AL CAMPIÓ I FINS L’ANY QUE VE.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.