Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Paisatge

Picachos

El terme de Canals forma part de la comarca de la Costera, al sud i a l’interior de la província de València. Ens trobem per tant, “on comença l’horta i acaba el secà”. Els cultius de les hortes rodegen la vila i els seus annexos: la Torre, Aiacor i la Torre dels Frares.

Al Sud trobem les muntanyes de la Serra Grossa, amb el Port d’Olleria, els Picatxos i la Llometa dels Lladres. Des del port es poden contemplar magníficament els pobles de l’entorn. Allí mateix, es troba el paratge del Túnel junt amb una zona recreativa per a gaudir del paisatge.

Els camins de les diverses partides del terme de Canals permeten llargs i tranquils passejos. Es recomana anar pel cementeri fins a al paratge de les Moles i al Gorg de Sant Pere, en el riu Cànyoles. Les Moles són una antiga pedrera que hi ha en el bressol del riu, on s’excavaven les moles dels antics molins fariners i han quedat els forats cilíndrics en la roca.

També es pot passejar fins a l’ermita del Crist de la Salut, seguint després fins a Aiacor, on en el carrer de Bonavista es pot disfrutar d’una perspectiva idíl·lica de la comarca la Costera.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.