Per Nadal compra a Canals

Per Nadal compra a Canals, és la campanya que enceta l’ Ajuntament de Canals per fomentar el comerç local.

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal, junt a l’Ajuntament de Canals, durant esta setmana, han repartit entre els comerciants del Mercat Municipal, 1000 borses de paper reciclat amb l’eslògan “Per Nadal compra a Canals”. Esta campanya comercial, que va nàixer de les reunions que conjuntament mantenen regidoria i associació, és una més de les que enguany s’han dut a terme per a dinamitzar i ajudar al comerç local (concurs d’aparadors de Nadal, setmana del comerç, difusió de les rebaixes, fires comercials i outlet, etc) i que durant 2017 continuaran fent-se per a millorar, entre tots, l’economia local que generen els xicotets i mitjans empresaris.

Dos regidors de l’ajuntament van repartir, junt a Ma. Carmen López i Julio Climent (Presidenta i Secretari, respectivament, de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal), les 1000 borses entre tots i cadascun dels comerços que conformen el mercat permanent de Canals. Les borses van ser ben acceptades per tots i totes que veien en l’acció una bona forma de conjugar esforços i unificar la imatge del mercat en una mateixa borsa i eslògan carregat de força i missatge “comprar a Canals”.

Esta acció ha coincidit amb altra que s’ha coordinat amb les escoles de Canals consistent en que dijous 22 de desembre, alguns dels alumnes participants (Col•legi Cervantes i Col•legi Parroquial Sant Antoni Abat) visitaren el mercat, l’Ajuntament, la plaça pont del riu, el carrer Mestre Serrano i l’avinguda Vicent Ferri, cantant i animant les compres amb nadalenques i música. També els Júniors de Canals eixiràn al carrer dissabte per fer el mateix, com ja és tradició en ells, omplint els nostres carrers d’alegria, música i cançons.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.