Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Per que l’actual equip de govern vol retirar la xurreria del pont del riu?

Som Valencians de Canals presenta una instancia a l’ajuntament de Canals.
“Som Valencians Canals ha presentat huí una instància a l’Ajuntament de Canals per preguntar a l’equip de govern, el perquè de la retirada de la Xurreria situada al pont del riu que porta 70 anys donant servei de venda de xurros al nostre poble i pobles de voltant.”

Fotos de ahir diumenge dia 26 de març de 2017


61 comentarios

 1. Borja Ibañez Martinez Borja Ibañez Martinez 7 de abril de 2017

  I no em clave amb ningú, a sa casa cadascú que parle com vuiga, jo sóc el primer que no parle sempre com toca, però a un mitjà de comunicació es deuría de tenir en compte.

 2. Borja Ibañez Martinez Borja Ibañez Martinez 7 de abril de 2017

  Leba LG és el que passa quan a un poble es menysprea la gent amb cultura, ací és millor escriure com “sono”. No cal ser arquitecte o ministre per a escriure bé en valencià, i puc entendre que molta gent major no haja tingut l’oportunitat a l’escola, però molta més l’ha tingut i lo l’ha aprofitat, pel que ara tenen que escriure en castellà i criticar als demés que es preocupen per aquests aspectes.

 3. Leba LG Leba LG 6 de abril de 2017

  La cultura en general, incluida la gramatica, demuestra la personalidad y educacion de las personas. Lastima que en esta noticia, solo una persona, se preocupe por estos temas. Lastima de presente y futuro de un pueblo.

 4. Amo del carxofar Amo del carxofar 3 de abril de 2017

  Avans de publicar la noticia, haurieu de contrastar-la. Sembla que es un “bulo” i que ha anat fent-se cada vegada mes gran i amb mes repercussió, com sol passar quan les persones no tinguem ni p… idea de la noticia. Açò també sembla que l’autor del bulo siga el mateix de sempre, (Masiá) i que les solta i les deixa rodar i la resta anem donant-li cova a la mentida. Senyors i senyores, abans de publicar i comentar tenim que informar-se.

 5. Bt Bt 2 de abril de 2017

  Sempre parla qui te que callar…n.hi ha qui tira al carrer als seus trevallaors i no els paga el que toca i ara diu que els de la xurreria no cumplien…i tu si que vas cumplir.veritat?

 6. Jose Jose 1 de abril de 2017

  Espere es trobe una solució que contente a totes les parts, seria una llàstima!!. Ja amb ironia, agrairia no mesclar els xurros, ni les castanyes i papes que abans també es feien allí parlant del carril bici. Vull menjar-me’ls ben a gust. I per acabar, que vagen amb cura aquells que es creuen que són millors per escriure bé una llengua. Després alguns d’aquestos ens diran que són la veu del poble… la llengua no té os amics… ni amo.

 7. Jose Jose 30 de marzo de 2017

  Ara la xurreria despres que…. Tallar la lloca?
  Cuanta tontería. Fan un carril bici que no es gasta i al xurrer li lleven el negoci i el treball. Pareix que van a fotre

 8. Anónimo Anónimo 28 de marzo de 2017

  Algú ha vist algun document que certifique que açò és cert? perquè si és així que ho mostre, ja que les administracions públiques tenen l’obligació de notificar aquest tipus d’actuacions.

 9. Anónimo Anónimo 28 de marzo de 2017

  El problema és que en poc de temps els al -tres quioscos que hi han prop ( el de revistes i el de la gelateria) també els llevaràn. Els propietaris pareix ser que ja están avisats. I els ciutadans no sabem per què…diuen que la lliçencia ha caducat..i dic jo…en realitat no es pot renovar? O no els interesa i perquè….així ens va…

 10. Mati Lorente Sancho Mati Lorente Sancho 27 de marzo de 2017

  Y sobre lo que es diu dels puestos de treball pocs saben lo que han treballat pa tirar avant y cuidar una familia

 11. Mati Lorente Sancho Mati Lorente Sancho 27 de marzo de 2017

  Si.es part molt no nia dret si esta 70 añs que mes es dona primer estava ahon esta el quiosco de Ismael yo la conec tota la vida y pa mi seria una pena que la llevaren

 12. Jose Coloma Sanchis Jose Coloma Sanchis 27 de marzo de 2017

  karminetta si te preocupa lo de los puestos de trabajo de la churrería tranquila,no se pierde ninguno ya que según Javier Masia a la churrería le exigen seguridad social,seguro y otros por tanto es de suponer que supuestamente no estaba cumpliendo con ninguna de estas obligacion a si que nada ganamos ni nada perdemos

 13. German arnau belda German arnau belda 27 de marzo de 2017

  Pero per quin motiu

 14. Inma Inma 27 de marzo de 2017

  Alguien me puede decir en que idioma esta el escrito?????

  • Anónimo Anónimo 28 de marzo de 2017

   Si, está escrito en Arameo

  • Anónimo Anónimo 28 de marzo de 2017

   Está escrito en Arameo

 15. Pablo Aranda Mateu Pablo Aranda Mateu 27 de marzo de 2017

  La gente olvida que no todos han tenido la suerte de tener el sistema educativo que existe ahora. Hay mucho sobrado y listo x aqui.

 16. Blanca Aparicio Marin Blanca Aparicio Marin 27 de marzo de 2017

  Tanta tontería sobra en uno que heu diga sobra que está mal escrit enseguida han rectificat que lo important no es machacar la ortografía de una persona que tots ens podem equivocar eeeeh​ axanteu el pony que de lo important ningú diu res els pobres xurrer@s tindran mal disgust aixo no heu pensa ningú? Lo que tenen que Fer es ocuparse de atres coses mes importants i donar faena a la gent per a que no Mon anem fora a buscar!

 17. Rico Juárez Juanma Rico Juárez Juanma 27 de marzo de 2017

  El escrit està bé,falla “govern”.
  Està escrit en les “normes d’el puig” RACV.
  una vergonya si la noticia és veritat.

 18. Karminetta Karminetta Karminetta Karminetta 27 de marzo de 2017

  Nada les importa que con la churreria se vayan parte de la historia de Canals … ..los valores se empiezan á perder por ahí……y los puesto de trabajo también.

 19. Karminetta Karminetta Karminetta Karminetta 27 de marzo de 2017

  Ya que a los “listillos” les importa poco la noticia…..empiezo á pensar que alguien los ha puesto ahí para disuadir la noticia.

 20. Begoña Navarro Begoña Navarro 27 de marzo de 2017

  Un del carrer València m’ha dit, que potser hi ha algun problema amb l’arbre i les arrels i que s’ha d’intervindre. Ja ho explicaran.

  • Paula Martin Paula Martin 27 de marzo de 2017

   Últimamente parece ser que todo lo que quieren quitar el problema son los árboles. Cuando cortaron los árboles de la avenida Jaume I eran porqué estaban enfermos según ellos, ahora en el tema de la churreria también hay un problema del árbol y sus raíces, que casualidad .

  • Begoña Navarro Begoña Navarro 27 de marzo de 2017

   L’alcalde ės un tio molt roïn, i com que busca la manera de boixar-mos, ha decidit que en este poble no es mengen xurros. Ma tia Maria, també m’ha dit que ės comunista , i que per la nit menja xiquets.

 21. Paula Martin Paula Martin 27 de marzo de 2017

  Para vosotros es más importante el como se escribe que si quitan la churreria, Así va el mundo, Cuando tengáis 50 años espero que os acordéis de escribir igual de bien que lo hacéis ahora.

 22. Fèlix Llobell Fèlix Llobell 27 de marzo de 2017

  No m’estranya ni em sorprén veure que qui escriu les notícies Conèixer Canals ho fa pitjor que alumnes de primària. Amb una qualitat lingüística nul·la no hem d’esperar una qualitat informativa distinta.

  • ConeixerCanals ConeixerCanals 27 de marzo de 2017

   La notícia s’ha publicat en un principi com ens l’han enviat a la redacció, és veritat que després l’hem rectificat en veure la quantitat de critiques, demanem disculpes. Pel que fa a la qualitat informativa de conèixer canals, és la mateixa qualitat des que es va iniciar el web allà per l’any 1998, solem publicar tot el que ens envien sense tocar res i redactem molt poc, intentem publicar molt de gràfic i molt poc text.
   Qualsevol suggeriment sempre és ben rebut.

  • Fèlix Llobell Fèlix Llobell 27 de marzo de 2017

   Vos suggerisc que, tot respectant el contingut de les notícies, feu una revisió i correcció lingüística prèvies per tal que estiguen redactades en un registre estàndard i no col·loquial.

  • ConeixerCanals ConeixerCanals 27 de marzo de 2017

   A partir de hui intentarem revisar els textos abans de publicar-los, moltes gràcies pel teu suggeriment.

  • Fèlix Llobell Fèlix Llobell 6 de abril de 2017

   Ministre no, però mestre sí que sóc. I educació en fa falta una quanta…

 23. Josechu Yaniz Munera Josechu Yaniz Munera 27 de marzo de 2017

  Joder cuanto catedrático pero de la noticia en verdad nadie opina serán del mismo árbol ???

  • Roser Torrent Pla Roser Torrent Pla 27 de marzo de 2017

   Un grup politic q s.anomena som Valencians i aspira a un carrec public el minim que haurien de tindre es cultura crec q n es demana cap barbaritat,i si,fa mal a la vista.

  • Julio Mateu Argente Julio Mateu Argente 27 de marzo de 2017

   Ni antenc ni vuic saber de politica com a molt interesarme per les noticies del poble .
   Pero nia que antendre que tots no tenim la mateixa cultura per desgracia o no tota la meua vida me larreat treballant fins disabtes

  • Blanca Aparicio Marin Blanca Aparicio Marin 27 de marzo de 2017

   Ya Roser Torrent Pla pero el tema a tractar no es si está be escrit o no, la bona cuestió es perque collons volen llevar ara la churrería???? sí está tota la vida ahí i fa la seua funciò cosa que no deuria ni de plantejarse pero bueno a cada u ja vejem que Li molesten unes coses!

  • Roser Torrent Pla Roser Torrent Pla 2 de abril de 2017

   A cadascu li molesta o es preocupa per unes coses has dit n?…resulta que sobre la base del tema ja havia preguntat i tambe resulta q n es incompatible el demanar q gent q aspira a carrecs publics tinguen un minim de cultura ..que despres aixi va tot!

  • Julio Mateu Argente Julio Mateu Argente 2 de abril de 2017

   Encara estem aixina no tan fades dono ,no li dones tanta importancia nian altres coses molt mes dolentes en la vida i si veus que no me exprese be en valencia perdonam la vida i agárrateu de unatra manera teu dic de tot cor

  • Roser Torrent Pla Roser Torrent Pla 2 de abril de 2017

   No estic ni enfadada ni estic diguent q vosaltres escrigueu com vos done la gana..parle de gent amb carrecs publics!!!!!!! Que jo estime la meua llengua i estime el meu poble no son coses incompatibles.

 24. Julio Mateu Argente Julio Mateu Argente 27 de marzo de 2017

  Cutre o no es lo que nia ,molts no tinguem la cultura que alguns teniu ,a lo que anem per que volen retirar trencar llevar o lo que vos done la gana dir
  La xurreria del pont del riu

 25. Antonio Alcantara Antonio Alcantara 27 de marzo de 2017

  Creo que deberíamos expresar nuestra opinión sobre el fondo de la noticia y no sobre la forma. El estar escrito en valenciano es lo que tiene, que cada uno lo quiere escrito de una forma distinta, en cambio si estuviera escrito en castellano no ocurrirían estas estas cosas.

  • Rafael García Martínez Rafael García Martínez 27 de marzo de 2017

   Las faltas ortográficas serian las mismas, pero escritas en una lengua foránea. Però no discutim de si Valencià o Castellà.

 26. Begoña Navarro Begoña Navarro 27 de marzo de 2017

  Està tan mal escrit, que jo crec que ės esta, la noticia. De la xurreria, esperem que ho explique l’ajuntament.

  • Rafael García Martínez Rafael García Martínez 27 de marzo de 2017

   Hem entes la pregunta malgrat com estiga escrita, ara, esperen una resposta igual-men clara per a poder entendre la raó.

 27. Amparo Durá Amparo Durá 27 de marzo de 2017

  La notícia és l’escrit amb faltes o que volen llevar el quiosc?

 28. Fermin Alventosa Gimenez Fermin Alventosa Gimenez 27 de marzo de 2017

  No estic dacord de que se elimine la churreria que axuda a una familia , y que continuen colgax cuadros de dictaors y criminals deguerre en locals publics ó son “BUNKERS”
  DACORD EN QUE ESLA POSEN EN ALTRE LLOC.

 29. Natividad Rodriguez Bolinches Natividad Rodriguez Bolinches 27 de marzo de 2017

  Es que si dius alguna cosa sobre com escriuen encara tenen el valor de dir que segueixen les normes del Puig, com si les normes del Puig no contemplaren accents, jajajajajaja,

  • Anónimo Anónimo 28 de marzo de 2017

   Tu Roser Torrent , quines normes utilitzes per escriure en valencia, les de Castelló o les del Puig?. No puc accentuar be perque el movil meu no en deixa, pero se com fer-ho. Vullc saber-ho, si vols dir-ho.

  • anònim anònim 28 de marzo de 2017

   Fà mal a la vista l’escrit

 30. Rosana Borrás Mateu Rosana Borrás Mateu 27 de marzo de 2017

  Noooo!!!! que cuant vaig de visita al meu poble tots els dumenges son de xurros a casa perque els que fan aquí en figueres no saben igual!!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.