Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Peroleres per la igualtat promou la igualtat en la Fira de Canals

19 de setembre de 2023 L’associació Peroleres per la Igualtat va estar present el passat divendres, 15 de setembre, al Punt Violeta de la Zona Jove de Canals, amb el propòsit de promoure la igualtat entre les persones i contribuir a unes festes lliures de violència.

Aquesta tasca altruista ha estat una constant en diverses edicions de les Fires de Setembre i altres esdeveniments a la localitat de Canals. Les voluntàries, Karina, Carla i Maite, van estar presents al punt informatiu durant aquesta fira, compartint el seu compromís amb la igualtat i contribuint a crear un ambient festiu segur i respectuós per a tots.

L’associació agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Canals en aquesta important tasca i reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere a la comunitat.

Peroleres per la Igualtat continua treballant incansablement per fomentar la igualtat i prevenir la violència en esdeveniments locals, demostrant que cada petita acció pot contribuir a un canvi significatiu en la societat.

💜 #Igualtat #FiraDeSetembre #Canals

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.