Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Podem Canals organitza una xerrada amb dos representants a les institucions

Aquest divendres a les 18 de la vesprada, el col·lectiu Podem Canals organitza una xerrada amb dos representants de Podem a les institucions.

Per una banda Fabiola Meco representarà al grup de Podem a les Corts Valencianes, i per l’altra, Ferran Martínez com a representat al senat. Olegari López, secretari general de l’agrupació a Canals, expressa la seua satisfacció “per poder rebre a Canals a dos persones que treballen pels interessos i pel benestar dels valencians i les valencianes, i per recuperar l’Statu quo que el nostre País mereix, amb el seu treball a les corts i al senat”.

Des del col·lectiu s’espera la presència de “totes i tots els qui vullguen conéixer la tasca que els nostres representants porten endavant”. A més, remarquen des de Podem Canals que no es tractarà d’una xerrada unidireccional, es tracta, com afirma Olegari López “d’un acte de rendició de comptes al nostre poble. Creguem que als pobles és on està, de veritat, la força de les agrupacions polítiques, i és ací on els i les representants han de rendir comptes amb la ciutadania, cara a cara amb les persones que han confiat en elles i a qui representen”.

Per això conviden a tot veí o veïna de Canals i de qualsevol poble de la comarca o comarques veïnes el divendres a les 18 de la vesprada al saló d’actes de Ca Don José, on Fabiola Meco i Ferran Martínez explicaran la seua tasca a les institucions i respondran a les preguntes i reivindicacions plantejades pels canalins i canalines.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.