Pulsa «Intro» para saltar al contenido

2 comentarios

 1. Vicent R. Peiró Galbis: Fester de 1983 Vicent R. Peiró Galbis: Fester de 1983 14 de diciembre de 2016

  Vicent R. Peiró Galbis: Fester de 1983

  I aura a certs canalis que es faixa feliz el tindre la més gran foguera del mon i jo respete la seua ilusió, es logic que cadascun les tinga, i en el meu cas jo les repete.

  No obstant, trobe que per a altres, com jo, no tingam depositat la nostra ilusio en eixe record Gines. I ens agradaria que aquest es donase per el ensenyament i la industrializació del nostre poble, que al meu entrender, respetant ilusions ajenes, tenen mancançes prou greus desde fa temps.

  Eixe es el cas de les mancaçes desde fa molt de temps de la situació de el INSTITUT GRAMATICO FRANCESC GIL, quant plou i fa gelor. Com tambe que opositem al recort Gines de ser el major poble en NAUS BUIDES DE TREBALLADORS PER EL TANCAMENT DE EMPRESES INDUSTRIALS (en termes relatius) Y QUE ESTEM 5 PUNTS PER DAMUN DE LA MITJA NACIONAL EN L’ATUR segun el datos de la E.P.A. (enquestes de població activa). Es dir falta de dedicacións de l’Ajuntament i la Generalitat, per a les mancaçes més relevants les que atanyen al futur del pobe. I més encara en uns moments claus en el que hem entrat en la 4ª FASE DE LA INDUSTRIALIZACÓ; en la de la robotica i la digilitació, en la que s’avança a un ritme mot intens i molt mes rapit que en anterior fases industrials, poden deixarmos molt endarrerits.

  A les hores, creq que ja estem prou endarerits, i cal de plantejar la dedicació del nostres recursos per a conformar el nostre poble. Creq que es deuen anteporndres recursos a la educació y a la 4º fase de la industrializatció avans que a la festa. Be esta que i haga festa, a la qual la majoria de la gent de Canals ja contribuix en la compra del carto dels festers. Pero el l’Ajuntament deuria dedicar menys recursos i no ser tant ostentos en la seua participació en : llibre de festes, dedicació, presentaciode les festeres i festrs, a invitació dels politics, charangues, i altres mitjans en que participa en la festa i que tothom sabem.

  Cal pensar, si no estem en moment per tan gran boato a la festa (mig any fester, boato para la elecció de festers, sopar de la la entra de la primera soco i altres event postisos que s’han añadit a la festa). I dedicar més recursos per part de l’Ajuntament i Generalitat a l’educació per al futur, els traballs que espenten cara la inovació, i beques que ajuden al inovadors i empresaris que ignisien eixe cami, es a dir a les empreses emprenedores..

  Estic en condició de dir que en alguns anys als fester es han sobrat diners i es han gastat en dispendis ajens a la festa.

  Mentres en el nostre Ajuntament no es sab aclarir el nombre de habitans de Canals que ens dona el I.N.E (Institut Nacional de Estadistica) en el aspecte demográfic. I encara esta en pijors codicions per a donarmos una relació respecte a les industries que hi han en el poble o que estan regentaes per canalins en el poligono industria de L’Alcudia de Crespins. EN FI ESREM EN UNA SITUACIO TERCER MUNDISTA Y CLARAMENT LAMENTABLE Y QUE NO ES DU CAP LLOC DE CARA AL FUTUR PROCES EDUCATIU I SOCIÖ-ECONOMIC

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.