Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació candidatura i programa Reiniciem Canals

El pròxim dissabte 16 de maig a les 19 hores a Ca Don José, el grup Reiniciem Canals presentem al nostre projecte de poble. A l’acte presentarem el primer projecte polític elegit per complet per la ciutadania. Amb una llista confeccionada mitjançant eleccions primaries obertes, i un programa elaborat a través de fòrums ciutadans amb la participació dels nombrosos canalins i canalines que han assistit a cadascun d’aquests fòrums.

A l’acte, presentarem a cadascuna de les persones que formaran part de la llista que encapçala el nostre candidat a l’alcaldia, Vicent Tornero. Una candidatura jove, moderna i compromesa amb el present i el futur de Canals. A més, durant l’acte presentarem el nostre programa electoral i es podran coneixer aquelles propostes que portaran el reinici de la nostra població, per treure-la de l’adormilament a la que els últims governs l’han condemnat. Avancem que es tracta d’un programa il•lusionant, amb bones idees i, sobretot, amb propostes que podrien portar-se endavant des del mateix dia d’entrar al govern. Propostes allunyades de les típiques promeses electorals, i centrades en la realitat del poble i en la construcció de futur del poble que volem.

Recordem: El dissabte 16 de maig a les 19h a Ca Don José, presentació de la candidatura i el programa de Reiniciem Canals.

És temps de Canvi! És l’hora de Canals! Cànter nou, aigua fresca!

IMG_2015-05-14 15-41-21

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.