Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació de ‘Espais de pedra seca: imatges i poemes’ a Ca Don José’

Divendres que ve, dia 26, Ca Don José acollirà la presentació de ‘Espais de pedra seca: imatges i poemes’, un llibre de Maria Josep Juan i Francesc Tormo publicat per l’Ajuntament de Canals

El proper divendres, dia 26, els amants de la cultura i el patrimoni tenen una cita ineludible a Canals. A les 19:30 hores, la emblemàtica Ca Don José serà l’escenari de la presentació del llibre ‘Espais de pedra seca: imatges i poemes’, una obra coescrita per Maria Josep Juan i Francesc Tormo i publicada per l’Ajuntament de Canals.

L’esdeveniment promet ser una celebració de la riquesa cultural i històrica del municipi, amb una combinació de poesia i imatges que ens transportaran als espais emblemàtics de la pedra seca. Amb l’acompanyament musical de Joan Soriano a la marimba, es llegiran fragments del llibre i es donarà a conèixer la protagonista del poemari i les fotografies que l’il·lustren: la pedra seca com a fenomen arquitectònic i el seu valor patrimonial en pobles com Canals.

Maria Josep Juan i Francesc Tormo ens oferiran una visió única i poètica d’aquest element distintiu del paisatge local, capturant la seva bellesa i significat a través de les paraules i les imatges. ‘Espais de pedra seca: imatges i poemes’ és més que un llibre, és un homenatge a la història i la identitat de Canals, que espera captivar i emocionar a tots els qui s’hi acosten.

Us convidem a unir-vos a aquesta emocionant presentació, on la cultura, la poesia i el patrimoni es fusionen en una experiència única i enriquidora. No hi falteu!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.