Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació de la Crònica del Col·legi

El passat dimarts 17 de juny va tindre lloc al Col·legi Sant Antoni Abat de Canals la presentació de la nostra revista Crònica de la qual portem 22 números i que és ja una vertadera crònica on es recullen 22 anys de trajectòria escolar.

La revista arreplega la feina dels nostres alumnes i en la mateixa participa i col·labora tota la comunitat escolar, encara que hi ha un curs que sempre està més implicat en el projecte, quart d’ESO. Així els alumnes de quart d’ESO han coordinat l’arreplegada d’informació respecte a les activitats complementàries dels seus companys i han intentat donar-nos una idea de les mateixes i han sigut els encarregats de l’organització i presentació d’aquest acte en el qual han participat alumnes de totes les etapes explicant algunes de les activitats dutes a cap durant el curs i que es veuen reflectides a la revista.

L’acte que va comptar amb un nombrós públic va començar amb les paraules de la coordinadora del projecte Na Mª Amparo Martínez Juan, que va explicar el contingut de la revista i la seua estructura en apartats: salutacions, activitat escolar, crònica social, crònica literària i acomiadaments, i va finalitzar amb les del nostre titular Mossén Emili Úbeda.

Des d’ací agraïm a tota la comunitat escolar la seua participació, recolzament i assistència. I els diguem… fins la Crònica 23.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/presentacio-de-la-cronica-del-col%C2%B7legi/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.