Press "Enter" to skip to content

Presentació de la Festera de Gràcia del 2019, la Srta. ROCÍO ALCALDE JULVE

Fotos de la Presentació de la Festera de Gràcia del 2019, la Srta. ROCÍO ALCALDE JULVE

El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals, dissabte, va vestir de gala per acollir la Presentació de la Festera de Gràcia del 2019, la senyoreta Rocío Alcalde Julve, i la seua Cort d’Honor. 

Laia Julve i Clara Pérez van ser les encarregades de portar endavant la presentació de l’acte en el qual, la senyoreta Carmen Salvador, Festera de Gràcia del 2018, va passar el seu relleu a la nova Festera de Gràcia després d’aquest any en el qual ha representat a tot el poble canalí, un any destacat ja que les festes patronals han sigut declarades Festes d’Interés Turístic Nacional. 

Rocío Alcalde va posar la banda a les festeres de la seua Cort d’Honor formada per Alba Valls, Àngela Cogollos, Bianca Mollá, Cristina Vidal, Gemma Agnés Bonete, Laura Llobell, Laura Alcalde i Natalia Canales. També es va presentar a Ricardo Julve, Bandera, i Salva Julve, Cuiros, junt als Festers Carlos Mompó, Fèlix Avilés, Jere Belda, Jose López, Jose Luis Martínez, Josep Brú, Juan Domingo Sánchez, Rubén de la Guía, Santi Cháfer i Vicent Prats.

La mantenidora de l’acte, Lola Alcade, Festera de la Cort d’Honor i germana de la Festera de Gràcia, va exaltar les festes patronals, cada esdeveniment que està previst, a més de destacar les qualitats de Rocío perquè tot el poble de Canals sàpiga qui és la Festera de Gràcia del 2019 que representarà a totes les canalines i canalins durant aquest any.

Després d’aquest esdeveniment, es va fer una cercavila pels carrers de Canals i van visitar la Foguera.

[print_gllr id=166680]

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x