Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació de la Festera de Gràcia Major de Sant Antoni 2023 i de la seua Cort d’Honor.

Presentació de la Festera de Gràcia Major de Sant Antoni 2023, Marina Badal Cuquerella, i de la seua Cort d’Honor formada per: Adriana Badal Cuquerella, Ainhoa Vela Párraga, Celeste Sanchis Navarro, Conxa Beltrán Mollà, Aitana Canet Giménez, Inés Cremades Calabuig, Olga Hinarejos Payá, Aitana Díez Cuenca, Marta Llorens García, Blanca Maria Vila Sancho, Carla Cardona López i Silvia Barberà Requena.

Acompanyades pel Bandera i Cuiros, Antonio Maset Navarro i Enrique Manuel Cremades Pérez i la resta de Festers, Victor Orón Redal, Oscar Maset Navarro, Gerardo Arnau Pérez i Ciro Artemio Llobell Plá.

Mes informació la llibre de festes

Marina Badal Festera de Gràcia de Canals 2023
El pavelló Ricardo Tormo de Canals acollia el dissabte 7 de gener la presentació de la Festera de Gràcia Major, Marina Badal Cuquerella qui es converteix així en la màxima representant femenina de les festes patronals de Sant Antoni Abat.
L’acte també va servir per a donar a conèixer i presentar a les membres que conformen la Cort d’Honor i que està formada per Adriana Badal, Ainhoa Vela, Celeste Sanchis, Conxa Beltrán, Aitana Canet, Inés Cremades, Olga Hinarejos, Aitana Díez, Marta Llorens, Blanca Maria Vila, Carla Cardona i Silvia Barberá. Fins l’escenari també desfilaria Isabel López, Festera de Gràcia del 2020, acompanyada per l’alcaldessa Mai Castells i els festers d’aquest 2023.
Seguidament tot el públic es posaria de peu per a rebre a la gran protagonista, Marina Badal. Isabel López voria així acabat el seu regnat després d’imposar la banda d’honor a la Festera de Gràcia de Canals 2023. I marina seria l’encarregada d’imposar les bandes a la seua Cort mentre els festers lliurarien un ram de flors.
Com a mostra de germanor de les festes canalines i les falles xativines es va
comptar amb la presència de la Fallera Major de la capital de la Costera, Laura
Hernández i Fernández.
I ara sí arribava un dels moments més emotius i especials de la nit amb el discurs del mantenidor, càrrec que va recaure en el pare de la Festera de Gràcia i d’una de les membres de la Cort. Ell és Edu Badal, periodista i treballador de l’emissora municipal Canals Radio des de fa més de 25 anys.
Durant tot el parlament es va vore a la Festera de Gràcia molt emocionada. Després fou el moment de més sorpreses amb aquestes acrobàcies aèries i amb l’acompanyament de la música del canalí Sergio Sanz.
I com tota presentació que té lloc a les nostres terres l’acte finalitzaria amb l’himne regional cantat per Néster Martorell.
Marina Badal Festera de Gràcia de Canals 2023

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.