Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació del cartó de la festa de Sant Antoni Abat de 2024 a Canals

Canals. -20.02.2023-  El Centre Cultural Calixte III va acollir divendres passat la presentació del cartó de Sant Antoni Abat 2024. L’acte va ser conduït per Fernando Giménez i va comptar amb la presència de tota la família festera que representarà al poble de Canals el pròxim any.

A més de descobrir la portada i els premis del cartó, es va fer un sentit homenatge al record de Ricardo Sánchez Calatayud amb la presentació del pasdoble fester ‘Tretze Banderes’ amb la interpretació d’Olga Martínez, amb la Unió Musical Santa Cecilia, i va haver un moment de rialles amb el còmic i monologuista Piter Pardo. A més, es va presentar de nou a tota la família festera:

Els festers: Jaume Belda Antolí, Xavier Benet Arnau, Sergio Cerveró Gomis, Xavier Durà Soriano, Vicente García Monzó, Juan Carlos Micó Calatayud, Jorge Munera Simón, Quique Muñoz Climent, i Ricard Sanchez Gomis.

Els festers infantils: Aitor Abarca Lillo, Martí Abarca Lillo, Jose Candel Pérez, Pablo Centeno Giménez, Sergi Cerveró Paz, Dani Ibañez Benavent, Abel Mahiques Pastor, Vicent Mahiques Pastor, Yago Munera Martínez i Joel Saus Navarro.

La Festera de Gràcia, Adriana Ballester Olmo amb la seua Cort d’Honor: Núria Baselga Martínez, Yurena Benlloch Palop, Alba Biosca Gramage, Elena Chova Badia, Mar Chova Badia, Olga Climent Requena, Daniela Diez Cuenca, Andrea Fasanar Ferrer, Martina Ibañez Vidal, Maria Medina Medina i Andrea Sanchis Bonilla.

La Festera de Gràcia Infantil, Elsa Barberá Ribelles amb la seua Cort d’Honor Infantil: Rocio Andani Gil, Júlia Aparicio Bernal, Irene Ballester Mompó, Nerea Ballester Mompó, Nayara Barberá Sanz, Àngels Candel Pérez, Paula Espluges Ibañez, Maria Garcia Pla, Lluna Micó Martin i Vera Micó Pérez.

Video del facebook de Toni Masiá

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.