Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació del Llibre Biogràfic de Ricardo Tormo: Canals Celebra la Vida del Bicampió de Motociclisme

Canals Ret Homenatge a Ricardo Tormo amb un Llibre Biogràfic

Canals, 30 de maig de 2024 – Ahir, al Pavelló Municipal, va tindre lloc la presentació del llibre dedicat al bicampió mundial de motociclisme, Ricardo Tormo. Aquesta obra biogràfica estarà disponible aquest diumenge en la Matinal Motera.

L’acte va comptar amb la presència dels autors del llibre, Josep Blay (text), Albert Quiñones (il·lustracions) i Arturo Blasco, director de l’editorial Reclam, els quals van estar acompanyats per l’alcalde Nacho Mira, la regidora de Cultura, Loli Sanchis, i el regidor d’Esports, Edu Badal.

Durant la presentació es van viure moments d’emoció en honor a la figura del nostre estimat veí. Cadascun dels presents li va dedicar unes paraules plenes d’estima, destacant la importància que representa per al món de l’esport i la seua personalitat tan volguda per tots.

Al final de l’acte, els autors van signar exemplars per als assistents. A més a més, els presents van poder visitar el museu dedicat a tota la trajectòria professional del pilot.

Des de les regidories de Cultura i Esports, l’Ajuntament de Canals entregarà un exemplar del llibre a l’alumnat de 4t de Primària dels centres educatius de la localitat, perquè coneguen la història d’aquest veí il·lustre.

Un homenatge més que merescut per a Ricardo Tormo, un referent en el món del motociclisme i un orgull per a Canals.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.