Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació del llibre “Marinada” a Canals, guanyador del XLII Premi de Poesia “25 d’abril” Vila de Benissa 2022

El pròxim divendres 20 d’octubre de 2023 a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “Marinada”, de Mercé Estrela Tena, guanyador del XLII Premi de Poesia “25 d’abril” Vila de Benissa 2022. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural Ca Don José de Canals.

La presentació del llibre estarà a càrrec de Maria Josep Juan Ballester, i comptarà amb la presència de l’autora, Mercé Estrela Tena. A més, la violoncel·lista Maria José del Amor oferirà música en directe durant l’esdeveniment.

“Marinada” és un poemari que sorgeix com una corrent d’aire, que neix del contrast entre el mar fresc i la terra càlida. L’obra ha estat publicada per Viena Edicions i ha estat molt ben rebuda per la crítica i el públic en general.

La presentació del llibre “Marinada” és una oportunitat única per conèixer de prop l’obra de Mercé Estrela Tena, una poeta i escriptora valenciana que ha publicat diversos llibres de poesia i narrativa. A més, l’esdeveniment comptarà amb la presència de Maria Josep Juan Ballester, qui oferirà una visió crítica i detallada de l’obra.

La violoncel·lista Maria José del Amor, per la seua banda, oferirà una actuació en directe que complementarà la presentació del llibre i crearà un ambient únic i especial.

La presentació del llibre “Marinada” és un esdeveniment cultural important per a la localitat de Canals i per a la regió en general. La poesia continua sent una forma d’expressió artística i literària molt valorada en la societat actual, i l’obra de Mercé Estrela Tena és un exemple d’això.

No et perdes la presentació del llibre “Marinada” al Centre Cultural Ca Don José de Canals el pròxim divendres 20 d’octubre de 2023 a les 19 hores!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.