Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació del mig any fester

Els Festers de Sant Antoni de 2015 han presentat este matí en una roda de premsa al centre cultural ca don José, tota la programació del mig Any Fester per al proxim cap de setmana.

Este migdia s’ha presentat, al Centre Cultural “Ca Don José” la programació del Mig Any Fester de Canals que tindrà lloc del 18 al 20 de juliol.

Aquesta celebració comptarà amb el suport econòmic de l’Ajuntament de la localitat, que proporcionarà la major part del pressupost necessari. Francisco Lopez, Regidor de fira i festes de l’Ajuntament de Canalss, assenyala que aquest acte és una manera de fomentar i donar a conèixer les festes patronals de Canals d’una forma diferent. Afegeix que el Mig Any compta amb una programació ambiciosa que beneficiarà també als comerços i transmetrà alegria als ciutadans i visitants.

Joan Carles Crespo, representant dels festers, ha ressaltat que aquest any incorpora novetats, com la Festapa o una rèplica a menor escala de la Foguera de Sant Antoni que es cremará el dia 19 i, també, multitud de premis.

Els actes més cridaners són la “Festapa”, que començarà el divendres 18 de juliol a les 20:00 i en què deu bars/restaurants de Canals oferiran tapa i canya per un euro. A més, es distribuiran uns pamflets perquè els restaurants posen un cunyo als clients. Una vegada ple el pamflet amb els deu encunys dels restaurants participants, els clients podran participar en el sorteig d’un viatge. A més, l’Ajuntament de la localitat ha disposat un trenet de 60 places i totalment gratuït, que recorrerà els restaurants i bars participants a la Festapa” i que anirà amenitzat per una “Xaranga” molt famosa a Canals sobretot per el dia dels parells des de fa molts anys.

A les 21:00 es farà l’obertura oficial del Mig Any a la “Zona Joveia les 23:00 començarà un concurs de DJ a càrrec de “Sona la Dipu Dj’s

El dissabte serà un dia concorregut: A les 11 del matí hi haurà una “Mostra Equina” a càrrec del Centre Hípic la Font del Saladrar. Segons Crespo, aquest és un acte molt representatiu per a la localiodad causa de la relació de les festes patronals de Sant Antoni Abat amb els animals. La nit serà més relaxada, amb una “Revetlla” popular a càrrec de l’Orquestra Mònaco. A més, aquest any l’Ajuntament ha aconseguit l’autorització per fer una foguera representativa de les festes, será una replica de la nostra foguera mes xicoteta.

Diumenge, últim dia del Mig Any, el protagonista serà el tribut a Mecano, a càrrec de Melissae a la Zona Jove. I a més, els festers lliuraran els premis dels sortejos que s’han començat a sortejar hui, 14 de juliol, i que se sortejaran fins divendres.

Entre ells, un creuer per a dos persones més una bicicleta, un viatge de cap de setmana més dos vestits a càrrec de diversos dissenyadors (cavaller i senyora), i el sorteig de la Festapa entre aquells que emplenen les deu caselles de la cartilla del recorregut gastronòmic.

Joan Carles Crespo ha assenyalat que tots els actes seran gratuïts i que hi haurà una gran varietat de merchandaising durant els tres dies del Mig Any, com ara, samarretes, barrets, gorres

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.