Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentació dels festers i festeres de les festes de la Torreta de 2024

Presentació dels Festers i Festeres de les Festes en honor a la Santa Creu i la Verge de Fàtima de la Torreta 2024

Canals, 30 d’abril de 2024 – Aquesta vesprada, a les 20 hores, ha tingut lloc l’emotiu acte de presentació dels festers i festeres de les festes en honor a la Santa Creu i la Verge de Fàtima de la Torreta 2024, així com el reconeixement a la gent gran del barri.

L’esdeveniment ha tingut lloc en la plaça del Torreó, on els veïns i veïnes de la Torreta s’han congregat per donar la benvinguda als representants de les festes d’enguany. En un ambient de celebració i fraternitat, s’ha fet l’acte de presentació dels protagonistes d’aquestes festes tan esperades per tota Canals.

Aquesta novedosa cerimònia no només ha servit per donar a conèixer els noms dels festers i festeres, sinó també per brindar un merescut reconeixement a la gent gran del barri, que amb la seua saviesa i experiència, contribueixen a mantenir viva la història i les tradicions de la Torreta.

Amb aquest acte, s’ha marcat l’inici d’una setmana plena d’emocions i activitats festives en honor a la Santa Creu i la Verge de Fàtima, que segur deixarà un record imborrable en tots els assistents.

Album de fotos complet

Album de fotos complet

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.