Pulsa «Intro» para saltar al contenido

PRESENTACIÓ D’INICIATIVA EN LA COSTERA

Ahir dimecres 25 de gener s’han constituït tres nous col·lectius d’Iniciativa del Poble Valencià a la Costera. Dos col·lectius locals, el de Xàtiva i el d’Alcúdia de Crespins i Canals, amb Joan Martínez i José Tomàs com a portaveus. També s’ha constituït el comarcal amb Carlos Cabello com a portaveu de la Costera.

L’acte es va celebrar a la Casa de la Cultura de Xàtiva amb nombrosa assistència de militants i simpatitzants de la Coalició Compromís i va comptar amb la participació de Mireia Mollà, diputada autonòmica i portaveu nacional d’Iniciativa.

A totes les intervencions es va destacar la intenció d’enfortir Compromís a les nostres poblacions com a eina per implementar polítiques que milloren la vida de les persones.

En la seua intervenció Mireia Mollà ha destacat la importància de fer política com cal: dialogant, negociant i arribant al consens. Són bons exemples la recent renovació de l’acord del Botànic o la nova llei de Funció Social de la Vivenda, aprovada el mateix dia en seu parlamentària. Una llei que garanteix el dret a l’habitatge.

Aquesta és la política que practica activament la coalició, ja que reuneix diverses corrents ideològiques, totes presents a l’acte celebrat a Xàtiva.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.