Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentada la Guia Desficiosa de La Costera en la Casa de Cultura “Ca Don José” en Canals

Canals, 11 de novembre de 2023 – Ahir, la Mancomunitat La Costera-Canal va presentar la Guia Desficiosa de La Costera a la Casa de Cultura “Ca Don José” de Canals.

La guia, que va ser creada en l’any 2022, és una eina indispensable per a tots aquells que vulguen descobrir la comarca de La Costera. El seu objectiu és promoure el turisme sostenible i responsable, així com fomentar el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca.

La presentació va ser un esdeveniment destacat, amb la participació especial de l’autor de la guia, Josep Lluis Cebrián I Molina, Paco Tormo de l’Associació Cultural de Canals “La Pebrella”, el President de la Mancomunitat, José Luis Gijón Segrelles, i la Regidora de l’Ajuntament de Canals, Loli Sanchis Aparicio.

Cebrián va presentar la guia i va explicar els seus objectius i continguts. Tormo va parlar de la importància del turisme sostenible i responsable, i Gijón Segrelles va destacar el compromís de la Mancomunitat amb la promoció del turisme a la comarca.

La Regidora Sanchis Aparicio va agrair la presentació de la guia a la Mancomunitat i va destacar el seu valor com a eina per a la promoció de Canals i la comarca.

La guia es pot consultar en línia a través del següent enllaç: https://bitly.ws/ZXcs

Guia-desficiosa-de-la-Costera

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.