Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Presentat el Projecte #EPIVALORA a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva

Ahir, en una jornada d’innovació i sostenibilitat, s’ha presentat el projecte #EPIVALORA a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, una iniciativa pionera impulsada per la Unitat d’Innovació de l’hospital, que compta amb el suport i finançament de la Generalitat Valenciana a través de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i la Conselleria de Sanitat.

L’objectiu principal d’aquest projecte és la reducció dels residus hospitalaris, així com la valorització i obtenció de nous materials a partir d’aquests residus, contribuint a la promoció de l’economia circular i la disminució de les emissions de CO2 en el sector sanitari.

#EPIVALORA compta amb la col·laboració d’instituts tecnològics com ITENE i AINIA Tecnologia, així com amb la implicació d’empreses com Blueplasma Power i GlobalTech, que han estat partícipes en les fases pilot del projecte. Aquestes col·laboracions han permès desenvolupar i posar a prova amb èxit noves tecnologies i processos que tenen un impacte positiu en la gestió dels residus hospitalaris.

La presentació d’aquest projecte posa de manifest l’aposta per la innovació i la sostenibilitat en el sistema de salut de la Comunitat Valenciana, situant-se com un referent en la cerca de solucions que beneficien tant la salut pública com el medi ambient.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.