Primera visita en partit oficial de lliga del Valencia basket front el basket club Canals

Comença la segona i molt complicada fase pels equips de formació del BASKET CLUB CANALS, ja que tres del quatre equips han pujat de categoria. Anem a fer un repàs a la jornada

Els benjamins van tindre un partit molt complicat front els MARISTAS A de València, i un fluix primer quart va condicionar la resta de l’encontre. Molt bona actitut dels xiquets i a seguir aprenent i divertint-se que és el que es tracta.

Els alevins van guanyar amb un partit molt trabat, amb defenses molt fortes, al MARISTAS de primer any de València. Este equip estava invicte des de l’inici de la competició, per tant enhorabona als xiquets/eta per la seua lluïta i entrega.

Els nostres infantils es van medir al VALÈNCIA BASKET, i van lluitar tot el que van poder, perguent el partit d’una manera molt digna i amb l’espírit de lluïta que els caracteritza. Enhorabona xavalots.

El cadet va donar la sorpresa agradable, guanyant el seu primer partit a una pista sempre complicada, com és la del CB ANNA, Congratulations¡¡¡

El Junior no va poder en el derbi front el CB GENOVÉS, encara que té intactes totes les opcions per pujar de categoria. A seguir aprenent xicots.

El Senior B va caure amb moltíssima dignitat davant del líder invicte CB.ENGUERA, amb moltes baixes i donant’ho tot, com sempre. Esta setmana ja toca tornar a guanyar.

Finalment, el Senior A va guanyar a la difícil pista del CB PEGO, i continua als llocs capdavanters de la preferent valenciana, el que suposa un grandíssim mèrit pels de Xavi Barberà.
infantilcanalsvalenciabasket

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.