Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Professorat de l’IES Francesc Gil participa en el programa d’intercanvi Erasmus+ a Finlàndia

Canals. -16.03.2023-  Dues professores i un professor de l’IES Francesc Gil de Canals han participat en el programa d’intercanvi Erasmus+ Accreditation, amb el qual van fer una estada d’una setmana a Finlàndia al febrer i ara han acollit a Anne, una professora finesa.

Anne, vinguda del centre Joensuun Yhteiskoulun Lukio, va visitar ahir l’Ajuntament de Canals acompanyada dels tres docents i el director de l’IES Francesc Gil. Va ser rebuda per l’alcaldessa, Mai Castells, i la regidora d’Educació, Isabel Real, que van conéixer de primera mà com està sent la seua experiència a Canals.

A Finlàndia, el professorat de l’institut canalí va participar en un jobshadowing (observació del treball d’altres professionals) anomenat “teenager’s psychological wellbeing”, amb el qual van aprendre sobre el sistema educatiu finés, l’ús de l’anglés i les matèries relacionades amb la salut mental, física i social. L’objectiu final és aplicar i compartir metodologies observades per millorar la formació de l’alumnat al Francesc Gil.

Per la seua banda, la companya finesa va poder conéixer iniciatives i propostes del sistema educatiu valencià, d’entre les quals li va cridar l’atenció el pla lector (dedicar un temps de cada jornada acadèmica a la lectura lliure), un projecte que ja apliquen molts centres com l’IES Francesc Gil. Aquest ha sigut el primer de diversos intercanvis que l’institut durà a terme en els pròxims anys per a seguir compartint idees. 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.