Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Programa “Menú d’alimentació bàsica”

L'Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Benestar Social va posar en marxa al mes de juliol el Programa d'Alimentació Bàsica, tal com es va informar en el seu moment. Aquest Programa va destinat a persones individuals o nuclis familiars amb greus problemes específics, ja siguen econòmics, socials o laborals, a més de reunir els requisits de no superar la renda per càpita estipulada en 5.007,80 € i estar empadronats en aquesta localitat.

La finalitat és la concessió de 50 Ajudes socials per a un menú diari d'alimentació de dilluns a diumenge, no contemplant necessitats alimentàries ni dietètiques específiques. Sempre previ estudi i valoració per part dels Serveis Socials.
Aquest projecte d'intervenció social com a objectiu general l'alimentació bàsica per a persones individuals, nuclis familiars i menors en risc de patir una privació nutricional esencial.
Un vegada seleccionades aquestes persones que participen en el Programa "Menú d'alimentació bàsica" retiraran el Menú diari a l'establiment seleccionat per a això, de dilluns a diumenge. En cas que es detectés que alguna persona no arreplege el Menú tres dies al mes (i no ho justifique), podrà ser sancionat amb retirar del Programa
Actualment són beneficiàries d'aquest Programa 47 famílies i tenen aprovades aquesta ajuda fins al mes de desembre.
La informació de la documentació necessària, així com els documents obligatoris que cal adjuntar a la mateixa, per a la sol·licitud de Menú Bàsic d'alimentació, es recollirà als Serveis Socials de l'Ajuntament de Canals (Pl. La Constitució, núm 2).

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.