Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Programa oficial de les Festes de Sant Vicent 2017

Els veïns i els festers del barri de Sant Vicent Ferrer de Canals, amb el patrocini de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Canals, inicien les seues festes a Sant Vicent Ferrer amb nombroses activitats que començaran el proper dissabte 22 d’abril i finalitzaran dilluns 24, dia gran de la festa.

En aquest sentit, dissabte, a les 17,00 hores donaran inici els actes programats per commemorar aquesta festivitat amb les tradicionals cucanyes i cavalcada infantil. A les 18,00 hores hi haurà tallers d’animació infantil. En finalitzar, tots els participants gaudiran d’una gran xocolatada.

Diumenge, a les 18,30 hores, es reprendran les activitats programades amb una dansà popular. En ella, participaran nombroses associacions de la Costera i de les comarques veïnes, representatives del folklore valencià.

Per a dilluns, dia del Patró del Barri, els actes començaran a les 10,30 hores amb una solemne missa en honor a Sant Vicent Ferrer, en sufragi dels veïns i festers difunts. Després trasllat a la Torre i repartiment del pa beneït.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.