Programació cultural a Canals per al estiu «El Patí: Canals Cultural»

L’Ajuntament de Canals presenta la programació cultural de l’estiu  «El Patí: Canals Cultural»

L’Ajuntament de Canals presenta la programació cultural del estiu 2020 «El Patí: Canals Cultural». Durant 5 caps de setmana entre el 10 de juliol i el 9 d’agost el CEIP José Mollà acollirà tot un ventall d’ofertes culturals per a tots els públics, amb entrada gratuïta, aforament limitat i totes les mesures d’higiene i seguretat davant el coronavirus.

La música serà la gran protagonista de la programació, amb diverses actuacions de les bandes del poble: la Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Musical Canalense. A més, es reprendrà el Festival So XXI, ajornat per l’Estat d’Alarma, amb dos espectacles: la pel·lícula silent amb música en directe El Gabinet del Dr. Caligari i el concert de percussió Beatesscence-20.

També s’han reprogramat dos de les clàssiques Nits al Túnel estivals: l’espectacle Entrecordes dels guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro i Arrels de Nacre, una proposta que barreja jazz, música clàssica i flamenc.

«El Patí: Canals Cultural» es completarà amb l’espectacle infantil Royal Circ i amb la gal·la per a tots els públics Fem Poble, on un actor valencià estarà amb nosaltres contant tot allò que ha aprés del poble, de la seua història i de la seua gent.

Com el seu nom indica, aquesta iniciativa obri un gran pati, el del col·legi públic José Mollà, a la cultura a Canals. Se suma al rellançament de la temporada teatral al Centre Cultural Calixt III a partir del 19 de juliol amb «La Bella y la Bestia».

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.