Pulsa «Intro» para saltar al contenido

PROGRAMACIÓ » NITS AL TUNEL «

L'oferta d'aquest any arrenca el divendres dia 4 de juliol amb l'espectacle més esperat "LA ZARZUÉLIKA ", una estel · lar antologia de la sarsuela , una obra que explica la història de més de tres segles de cultura espanyola en dues hores de representació . En el seu rigorós directe s'acoblen les veus més brillants per a les romances , duos i danses de les sarsueles més tradicionals i representatives . La coreografia i la riquesa de concepte teatral , converteixen la selecció del repertori de zarzuélika , en un musical d'avui , per a tots els públics . Els decorats virtuals i elements tècnics d'última generació , envolten els seus personatges creant moments màgics que emocionessin al públic més exigent .

El dia 11 " Llicència per Imitar " , espectacle que ret tribut i homenatge als artistes que s'imiten i que segueixen vius en el record de tots, xicotets i grans com : Nino Bravo , Don Pío , Michael Jackson , el Titi , Gila i Eugenio .
Divendres dia 18 tanqués aquesta edició de Nits al Tunel el teatre musical amb " En el cafè de Chinitas " , una comèdia musical amb cançons de tota la vida .
El preu de l'entrada són 5 euros i el bo per a les tres nits serà de 10 euros per persona , incloent com és habitual la pujada al Tunel amb autobús i refresc " .

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.