Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Programació Oficial per a Celebrar el 9 d’Octubre a Canals: Honrant la Història i la Cultura Valenciana

Canals, 4 d’octubre de 2023 – El 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, és una data que es celebra amb orgull a tota la regió, i Canals no és una excepció. Enguany, el municipi ha preparat una programació plena d’emoció i activitats per a celebrar aquesta jornada tan especial.

Divendres, 6 d’octubre

  • 10.30 hores: Començarem les festes amb el 7é Correllengua escolar, que tindrà lloc a la Plaça del Pont del Riu. Una oportunitat per a gaudir de l’alegria i l’unió que caracteritzen aquesta tradicional cursa.
  • 21.00 hores: Per als amants de la música, no podia faltar el Concert de la Banda Juvenil de l’Associació Musical Canalense, que tindrà lloc al Centre Cultural Calixt III. Una nit plena de ritme i harmonia per a tots els oïdors.

Dissabte, 7 d’octubre

  • 20.00 hores: El Teatre El Lago del Centre Cultural Calixt III serà l’escenari d’una obra de teatre que promet emocionar i entretenir a tots els assistents. Una oportunitat per a gaudir de la cultura en tot el seu esplendor.

Diumenge, 8 d’octubre

  • 11.00 hores: El trinquet municipal de Canals serà l’escenari d’una Jornada de Pilota Valenciana, un esport tradicional que forma part de la nostra identitat cultural. Vine a veure les emocionants partides i experimenta la passió del joc de pilota.

Dilluns, 9 d’octubre

  • 10:00 hores: L’Acte Institucional serà el punt àlgid de les celebracions, i enguany se celebrarà la primera edició de les Distincions Honorífiques 9 d’Octubre a la Plaça de la Vila. Una oportunitat per a reconèixer i premiar aquells que han fet contribucions excepcionals a la nostra comunitat.
  • 11.00 hores: La jornada continuarà amb un Cercavila i Ofrena Floral que partirà de l’Ajuntament fins a La Lloca. Un acte de respecte i gratitud cap a la nostra història i les nostres arrels.
  • 11:00 hores: El Dia de la Bicicleta, en benefici de ASCADIS, serà una oportunitat per a fer exercici, gaudir dels paisatges de Canals i contribuir a una causa important. La plaça Pont del Riu serà el punt de partida.
  • 16:30 hores: El Carrer Harmonia serà l’escenari d’una emocionant Partida de Pilota patrocinada per Madremia i ATG. Un esdeveniment esportiu que promet emocions fortes.
  • 18:30 hores: La jornada culminarà amb Canals Canta, un Concert Extraordinari 9 d’Octubre al Centre Cultural Calixt III. Una oportunitat per a gaudir de la música i la cultura en companyia de la comunitat.

Tots estan convidats a unir-se a les celebracions del 9 d’octubre a Canals i gaudir d’una jornada plena d’emoció, cultura i tradició. El municipi espera veure a residents i visitants a les activitats i esdeveniments planificats per a commemorar aquesta data tan especial.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.