Programació per a este 9 d’octubre de 2020 en Canals

Este any, a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, s’han reduït en gran mesura les activitats que s’organitzen des de l’ajuntament per a commemorar el 9 d’octubre; no obstant això, a les 10.30 hores es durà a terme una xicoteta cercavila pels carrers del nostre poble, que finalitzarà amb l’entrega d’una corona de llorer al monument a Jaume I a la plaça del Pont del Riu.

A les 16.30 hores, també podrem gaudir de la partida de raspall que tots els anys té lloc al carrer Harmonia.

A més, este divendres dia 9, encetem la programació teatral del mes d’octubre amb l’obra «Háblame» representada per la companyia Dos Hermanas Catorce, i que tindrà lloc al Centre Cultural Calixt III a les 22.30 hores.

Així mateix, l’emissora municipal Canals Ràdio, eixe mateix dia, a partir de les 10.00 hores, emetrà una programació especial centrada en aquest dia:

  • De 10h. a 11h.: Manifestos dels portaveus dels grups municipals.
  • D’11h. a 12h.: Lectures del 9 d’octubre amb el Club de Lectura de Canals.
  • De 12h. a 13h.: La nostra música.
  • De 13h. a14h.: Documental sonor al voltant de Jaume I.
  • De 14h. a 17h.: Monotemàtica especial amb grups i cantants valencians + especials de Nino Bravo i Camilo Sesto.

Per tal de tancar aquesta festivitat, el diumenge dia 11, al Centre Cultura Calixt III, podrem gaudir del concert del 9 d’octubre a càrrec de la Unió Musical Santa Cecília.

Des de l’ajuntament, i per tal d’evitar massificació de gent als carrers, volem convidar a tot el poble a gaudir de la nostra música des dels balcons i les portes de casa.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.