Pulsa «Intro» para saltar al contenido

PROJECTE D’AMPLIACIÓ DEL CEMENTERI DE CANALS

L’Ajuntament de Canals té firmat conveni amb diverses entitats educatives per mitjà del qual acull estudiants en pràctiques, com a suport a la seua formació i dins de la seua política de foment de l’ocupació, en estos moments són 6 els estudiants que es troben realitzant les seues pràctiques en l’ajuntament.

Dos d’estos estudiants d’arquitectura en pràctiques en l’Ajuntament de Canals, han sigut els encarregats de desenrotllar el projecte d’ampliació del cementeri i un túmul (montícul artificial amb que en alguns pobles antics era costum cobrir una sepultura) per a persones celebres de Canals, que l’àrea responsable del cementeri té projectat realitzar.

Preveient les necessitats futures del cementeri de Canals, s’està desenrotllant un projecte d’ampliació del Cementeri Municipal, mantenint l’ordenació general del mateix i ampliant el nombre de nínxols, introduint a més nínxols reduïts.

A més de l’espai reservat per als nínxols es proposa crear el túmul anteriorment mencionat perquè descansen les restes de les persones celebres que hagen realitzat alguna aportació al nostre poble.

Es proposa un espai públic i de trobada on la gent puga conéixer la història d’estes persones i el que han aportat a Canals. Este es trobarà al final del recorregut principal del cementeri i quedarà integrat dins de l’ampliació del mateix.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.