Promoció Econòmica de Xàtiva obri el període de subvencions al lloguer per a noves empreses

Promoció Econòmica de Xàtiva obri el període de subvencions al lloguer per a noves empreses

Xàtiva incentiva la creació de nous negocis amb ajudes de fins a 900 euros per a locals i 1.800 per a naus industrials

Xàtiva, 29 de maig de 2018.- El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva ha obert el termini per a sol·licitar subvencions dirigides a l’arrendament de locals i naus industrials destinats a exercir activitats empresarials.

Les ajudes tenen l’objectiu d’instal·lar noves activitats empresarials als polígons industrials o en determinades zones més deprimides de la ciutat, incentivant així l’obertura de nous establiments per generar activitat econòmica i contribuir a revitalitzar aquelles zones amb baixa densitat comercial.

El primer tinent d’alcalde Miquel Lorente ha explicat que «aquestos dos àmbits de subvencions suposen un pas més per continuar caminant en la línia que ens hem marcat, que és la d’impulsar Xàtiva econòmicament amb tots i totes».

La subvenció atendrà les despeses derivades del cost mensual de l’arrendament -amb un contracte d’almenys 12 mesos de durada- i els sol·licitants han d’haver iniciat l’activitat empresarial entre l’1 de gener i el 31 d’octubre d’aquest any.

L’ajuda serà de fins el 50% del cost mensual de l’arrendament -IVA inclòs-, amb una quantia màxima de 150 euros per a locals i 300 per a naus industrials amb un import màxim de subvenció que no supere els 900 euros per beneficiari en cas de locals i 1.800 euros en cas de naus industrials.

Per a beneficiar-se, cal que el negoci es desenvolupe als polígons industrials o als carrers comercials següents: carrer Sant Francesc, carrer Trobat, carrer Font Alós, carrer Canonge Cebrià, carrer Beato Castañeda, carrer Corretgeria, carrer Botigues, carrer Matilde Ridocci, carrer Pi, carrer Peixcaderia, carrer Caldereria, carrer Vallés, Plaça Mercat, carrer Noguera, Plaça la Bassa, carrer Arrapades, carrer Verge del Carme, carrer Peso, carrer José Carchano i carrer Bellver.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.202 Visitas