Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Protagonisme en els Col·legis per a l’Alumnat de l’IES Sivera Font

L’alumnat de primer de batxillerat i quart de l’ESO de l’IES Sivera Font de Canals ha brillat amb protagonisme en una visita memorable als Col·legis Vicent Rius i José Mollà. En aquesta ocasió, van representar diverses Danses del món, oferint un acte senzill, però alhora profundament emotiu.

La trobada amb les instal·lacions i els mestres que van acompanyar-los en el seu creixement i formació ha estat un moment excepcional per a tots els participants. El retrobament amb les arrels educatives ha creat una atmosfera especial, recordant els moments viscuts i els vincles que els uneixen.

Els xiquets i xiquetes, així com el professorat dels respectius col·legis, han tingut l’oportunitat de gaudir d’una jornada inoblidable. Han presenciat com els antics alumnes de l’IES Sivera Font mostraven la seua maduresa i implicació en una activitat que destaca per la seua naturalesa inclusiva i educativa.

L’actuació dels estudiants de l’IES Sivera Font no només va demostrar la seua destresa en les Danses del món, sinó també la seua capacitat de ser agents actius en la construcció d’una comunitat educativa més àmplia. Aquesta experiència enriquecedora no només ha deixat empremta en els participants, sinó que també ha consolidat els llaços entre els diferents nivells educatius, fomentant una relació continuada i positiva entre els col·legis.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.