Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Pujá de Bandera a la casa del Fester

Puixada de Bandera a la casa del Fester, una vegada acabada la missa en honor a Sant Antoni

Les festes de Sant Antoni continuen amb gran esplendor a la nostra localitat, i hui no ha estat una excepció. Després de la emotiva missa en honor a Sant Antoni, els festers i festeres, acompanyats de les autoritats i la banda de música local, han desfilat en un colorit i alegre pasacarrer pels carrers del municipi.

La destí final del recorregut va ser la casa del fester Bandera, Xavi Durà, on es va dur a terme la tradicional Pujada de Bandera.

Després de la solemne Pujada de Bandera, els participants van compartir un agradable moment d’unió i germanor prenent un aperitiu a la casa del festero Xavi Durà. Allà, van intercanviar anècdotes, riures i van brindar per les festes que estan tenint lloc a la nostra estimada localitat.

Per posar la cirereta a aquest dia tan especial, la comitiva es dirigirà al pavelló de esports, on tindrà lloc la celebració del tradicional vi d’honor en honor al Dia de Sant Antoni. Aquesta és una oportunitat per continuar amb la celebració de les festes amb alegria i entusiasme, amb la participació de tots els veïns i veïnes que estimen i gaudeixen de les nostres arrelades tradicions.

Vitol i pujada de la Bandera

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.