Purificació Mascarell coordinarà el llibre de la Fira d’Agost de Xàtiva 2018

Serà el seu segon any consecutiu al capdavant de la publicació

Aprovades també les bases per a l’edició del llibre

Xàtiva, 7 de maig de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat que Purificació Mascarell repetirà aquest any com a coordinadora del llibre de la Fira d’Agost, tasca que ja va desenvolupar el passat any amb un treball en el que es va elaborar un diccionari de la festa.

Purificació Mascarell és doctora Cum laude en Filologia Hispànica per la Universitat de València i premi Extraordinari de Llicenciatura en Filologia Hispànica, estudiosa del teatre clàssic i de la cultura popular valenciana. Té un postgrau en Literatura Digital per la Universitat Oberta de Catalunya i un màster en Estudis Hispànics per la UV. A més a més acaba de guanyar el Premi de Literatura Infantil dels Premis Literaris d’Algemesí amb el llibre «Centre comercial l’oblit».

Al mateix temps, s’han aprovat les bases que regularan la selecció de la impremta que editarà el llibre d’aquest any, que tindrà entre 130 i 180 fulls i una tirada de 1.000 exemplars i que es trobarà a la venda per al públic.

L’Ajuntament sol·licitarà ofertes a diverses empreses, que seran estudiades i informades pels tècnics competents. Aquestes empreses hauran d’especificar detalladament aspectes com les característiques tècniques del treball a realitzar, la qualitat del material, el tipus de paper i d’impressió així com la modalitat escollida respecte a la publicitat.

Les ofertes es presentaran en sobre tancat davant el Departament de Fira i Festes, contenint totes les dades sol·licitades, fins el 5 de juny de 2018. Entre les millores a valorar en el plec de condicions es troben entre d’altres el preu de venda al públic, la impressió del suplement «Quadern de Xàtiva», o un major tiratge de la publicació.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.