Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Quarts de Final Copa Afsac

10345768_304434033054405_5492878996965165493_n[1]

Goldsport i T. Parra, dos dels màxims favorits al títol coper, caigueren contra pronòstic en els quarts de final d’aquesta competició, significant aquesta doble eliminació la nota més destacada de la jornada.

         Ambdós formacions foren derrotades per idèntic marcador de tres a dos, malgrat que el desenvolupament dels respectius encontres fou ben diferent. Ja avisàvem del potencial de Ref. y Trab. Vert., i ho confirmà en tombar al campió de lliga després de veure com aquest li igualava un dos a zero favorable. Al remat, importantíssim triomf d’un equip que es perfila com a candidat al títol després d’un començament dubitatiu.

         En canvi, T. Parra es deixà remuntar un encontre que dominà per un a zero durant una llarga porció del mateix. El fet de no disposar de recanvis en la banqueta suposà que al conjunt parrista li faltaren les forces en la fase decisiva del duel, circumstancia que aprofità l’equip taronja per a voltejar l’electrònic. El pundhonor roget encara li donà per a retallar distàncies i acabar embotellant al rival. En definitiva, gran triomf alcanterista per a repetir presència en “semis” per segon any consecutiu.

         En canvi, els altres dos favorits Madremia Xispa’s i Habitat/P. Gandia si que feren els deures i golejaren als quarts classificats de cada grup. L’actual campió coper no tingué mirament de I.J. Ballester i li endossà huit dianes en un enfrontament sense història on destaquem el repòquer de l’oportunista Carlos Chorques.

         Habitat/P. Gandia, per la seua banda, suma sis golejades en els sis encontres de copa disputats, malgrat que en aquesta ocasió enregistrà un resultat just però un tant excessiu front a un voluntariós Ferjuan que diu adéu al somni.

         És tot, tan sols recordar-vos que el proper cap de setmana es disputaran les dues semifinals el divendres per la nit, mentre que la vesprada del dissabte es jugarà el tercer i quart lloc i la gran final. Serà la gran festa del futbol sala aficionat de Canals on, per suposat, esteu tots convidats.

 

Resultats:

Quarts de final Copa

Habitat-Ferjuan   6-2

Goldsport – Ref. y Trab.   2-3

Madremia/Xispa’s – I.J. Ballester   8-2

T. Parra – Alcàntera   2-3

Pròxima jornada:

Semifinals

Habitat – Alcàntera

Xispa’s – Ref. y Trab.

Divendres 20 de juny a les 21:00 h i 22:00 h, ordre per confirmar

Tercer i quart lloc

Dissabte 21 de juny, 18:00 h

Gran final

Dissabte 21 de juny, 19:00 h

Quintet ideal de la jornada:

Vicent Perales (Ref. y Trab.)

Carlos Chorques (Xispa’s Pub)

Pablo García (Bar Alcántera)

Rubén Colomer (Habitat/P. Gandia)

Fran Hurtado (Ref. y Trab.)

 [fbalbum url=”https://www.facebook.com/afsac.canals/media_set?set=a.304433619721113.1073741876.100004634313707&type=1″ desc=”1″]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.