Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Rafael Rubio amb els periodistes de la Costera, la Vall i la Canal.

rafarubioxativa.jpgEl portaveu socialista en la Diputació de València, Rafael Rubio, ha mantingut este matí una trobada amb periodistes de les comarques de la Costera-La Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés en un restaurant de la Ciutat.

Tall de veu

{mp3}rafarubio delapiedad xativa 18 oct07{/mp3}

El portaveu socialista ha lamentat la situació que travessa Llanera i ha expressat la seva preocupació pel futur de les obres que té contractada la Diputació en aquesta empresa

Rubio assegura que els socialistes treballaran perquè Rus “no practiqui polítiques discriminatòries pel color polític dels ajuntaments”

rafarubio23.jpgEl portaveu del grup socialista a la Diputació de València, Rafael Rubio, ha assegurat avui que el PSPV-PSOE treballarà perquè el nou president de la institució provincial, Alfonso Rus, “no faci polítiques arbitràries i discriminatòries en el repartiment del pressupost, i es base només en el color polític de cada ajuntament”. Rubio, que ha realitzat aquestes declaracions durant la trobada que ha mantingut amb els periodistes de les comarques de la Costera, el Vall d’Albaida i la Canal de Navarrès, entén que “tots els municipis, des dels més petits fins als més grans, els del PP o els del PSPV, han de rebre el mateix tracte per garantir que tots els ciutadans independentment d’on resideixin tinguin les mateixes oportunitats i drets”.

 

En aquest sentit, el portaveu socialista ha assegurat que el PSPV-PSOE està disposat a “arribar a consensos” amb el nou equip de govern en aquells temes municipals importants, sobretot, pel que fa a la distribució dels plans d’inversió que siguin iniciativa de la Diputació. De fet, espera que s’arribi a acords “perquè no permetrem que aquests plans serveixin de coartada perquè Rus enviï tots els diners als alcaldes del PP”. Respecte d’això, Rubio ha destacat que les prioritats d’inversió han de canviar, així, hi ha assenyalat que “està d’acord amb què es gastin grans quantitats de diners a finançar equips d’atletisme d’elit, però que considera més necessari que els nens i nenes dels municipis tinguin un espai on practicar aquest esport”.

 rubio550.jpg

LLANERA

 

D’altra banda, el responsable socialista a la Diputació ha expressat la seva preocupació per la situació que travessa Llanera. En aquest sentit, ha lamentat l’estat en què es troben els treballadors, els proveïdors, etc., per això, espera que l’empresa “sanegi la seva situació al més aviat possible”. Rubio ha recordat que Llanera té obres contractades en els plans de carreteres de la Diputació per valor de cinc milions d’euros i adverteix que, a hores d’ara, estan paralitzades per aquests motius. Davant això, considera que “està molt ben cobrir places de toros però el senyor Rus hauria de preocupar-se més pel teixit productiu de les comarques”.

 

En aquesta línia, el diputat provincial i secretari comarcal de la Costera i la Canal de Navarrès, José Luis de la Piedad, hi ha assenyalat que el PSPV-PSOE a la comarca sempre ha advertit que “la falta de diversificació del teixit productiu podria desencadenar en la situació actual”. De la mateixa manera, ha coincidit amb el portaveu socialista en mostrar la seva solidaritat amb tots els treballadors que s’han vist afectats per aquesta complicada situació. A l’últim, ha anunciat que la diputada autonòmica i representant d’aquestes comarques en les Corts valencianes, Jeannette Segarra, demanarà un vegada més que en els pressupostos de la Generalitat s’inclogui la creació d’un focus d’innovació tecnològica que tingui la seva seu a Xàtiva i la seu formativa en Canals perquè els socialistes consideren que és necessari “revitalitzar el sector”.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.