Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Reiniciem Canals esta en desacord amb els sous de l’alcalde i tinent d’alcalde

Comunicat de Reiniciem Canals

Desacord amb els sous
A Canals el conflicte per la qüestió de les dedicacions i els salaris de l’equip de govern segueix sobre la taula.
Per ara s’ha decidit -amb ÚNICS VOTS en contra de Reiniciem- que tant l’alcalde, Joan Carles Perez, com el tinent d’alcalde, Ricardo Requena, i durant els 4 anys, cobraran el que cobrava l’alcalde anterior (2.485’93€ bruts mensuals). Reiniciem Canals s’ha manifestat en contra de mantenir, econòmicament, la despesa de dos alcaldes simultàniament. Hem fet diverses propostes per reduir aquesta despesa que no han sigut acceptades.
Finalment, davant el desacord, s’ha sotmés a votació i s’ha aprovat amb el vot a favor de Gent de Canals, Compromis per Canals i PSOE Canals, i el vot en contra de Reiniciem Canals. (EUPV no ha estat a la reunió però havia manifestat prèviament el seu acord amb allò que es decidira).
Seguirem informant de l’avanç de les negociacions i prompte convocarem assemblea extraordinària.

 

5 comentarios

 1. carlos carlos 28 de junio de 2015

  el govern mos pren el pel pero a nivei de poble no es pot aguantar nia que tirarse al carrer volen retallar gastos pa que pa pagar dos alcaldes no tenen bergoña

 2. Amparo Amparo 25 de junio de 2015

  Crec q Reiniciem esta fent populisme i aprofitantse del malestar de la gent cap als polítics. Crec que el sou es el mateix que tenien abans i es en brut, i realment crec que hi ha coses molt mes importants a discutir per al canvi real en el poble, que el sou de les persones que van a tindre una faena que son 24h al dia i amb una responsabilitat tan alta.
  Jo espere que reiniciem es centre en les coses realment importants per a Canals i es deixe d’aquestes tonteríes o el decepcionara de veritat….

 3. loren loren 24 de junio de 2015

  com ja vaig comentar anteriorment, masa pollastres per a només un galliner. si aso es deveres em pareis vergonyos. vorem com acaba tot aço

 4. Tony Tony 24 de junio de 2015

  Es una vergonya, anem de mal en pijor.

 5. Mari Mari 24 de junio de 2015

  Estos son els que anaen a servir al poble?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.