Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Reiniciem Canals organitza unes jornades educatives.

El col·lectiu municipalista de Canals ha organitzat les Jornades Educatives “Espais que Eduquen”, que se celebraren els pròxims dissabtes 1 i 15 de desembre a la tercera planta de Ca Don José. Des de l’agrupació canalina s’ha posat el focus en els espais com a element educatiu i les jornades giraran en torn del potencial dels patis escolars i del poble. Les persones que realitzaran les intervencions són mestres i professionals de l’educació especialistes en coeducació i amb experiències en intervencions als patis i a pobles i ciutats, per fer d’aquestos espais educatius.
El dissabte 1 de desembre, es posarà el focus en els patis i les intervencions seran a càrrec d’Anna Gil-Mascarell Garcia, Mestra de Primària, especialista en en Educació Física i Màster en Didàctiques Específiques, de Sandra Molinés Borràs, Llicenciada i Doctora en Psicologia, experta en la realització de dissenys de plans coeducatius de centres i diagnòstics del sexisme al pati escolar i actualment professora de Magisteria en la Florida Universitària, i de Ximo Sanchis Bacete, mestre d’Educació Primària i Educació Musical i membre de l’equip directiu del CEIP Attilio Bruschetti, a més és pare de dos alumnes de la mateixa escola.
El dissabte 15, les jornades posaran el focus en el poble i les intervencions seran a càrrec de Jaume Martínez Bonafé, Mestre, Doctor en Filosofia i professor titular, jubilat, del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València. Fundador i militant dels Moviments de Renovació Pedagògica, i de Mireia Royo Conesa, mestra, doctora en musicologia i cap de servei d’educació a l’Ajuntament de València.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.