Reiniciem enceta el procés electoral

Reiniciem enceta el procés electoral

La jove candidatura canalina -Reiniciem Canals- que va iniciar el seu camí en les passades eleccions de maig de 2015, enceta de nou el procés per escollir qui els representarà a l’Ajuntament a partir dels pròxims mesos.

Com ja ha estat anunciat, l’actual número 1 i portaveu de Reiniciem Canals, Vicent Tornero, no repetirà com a cap de llista. Vicent continuarà treballant dins del col·lectiu i passarà a sumar com un més al cos de llista, amb la intenció que qui encapçale el projecte en aquesta ocasió tinga eixes il·lusions renovades i eixa frescor que aporten els inicis d’un projecte; amb l’avantatge, ara, de poder comptar amb el suport i l’experiència d’aquells que ja porten 4 anys darrere. Bromegen, respecte a açò, que així s’estalvien canviar les pancartes que ja tenen amb el lema aquell de «Cànter nou, aigua fresca».

El termini per inscriure’s a les primàries comença el divendres 1 de març i acaba el dijous 21 d’aquest mateix mes. Qui vulga sumar al projecte -és obert, remarquen-, podrà presentar-se a integrar la llista en 3 trams: número 1, posicions del 2 al 5 i resta de cos de llista. Una setmana després, el 30 de març, tindrà lloc la votació de les candidatures d’entre la gent presentada.

Juntament amb el procés de primàries obertes tindran lloc els distints fòrums que l’agrupació ha organitzat. En ells es debatrà, com ja es va fer a 2015, sobre el programa amb què Reiniciem concorrerà a les properes municipals. La formació valora que ja en 2015 va funcionar molt bé fer fòrums oberts i convidant a tota la gent que vulguera participar-hi i, expressament, a aquelles que treballen en cada temàtica de les que es tractaran.

El primer fòrum, sobre cultura, patrimoni, turisme i festes, tindrà lloc la vesprada del proper dissabte 9 de març a Ca Don José. El seguiran el fòrum sobre urbanisme, territori, agricultura i residus, el dissabte 23 de març de matí; sobre mercat i economia local, el 30; sobre educació, oci i esport, el 5 d’abril; i, sobre benestar social, el 13 d’abril.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x