Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Renovació de la coberta de l’antiga biblioteca municipal » ca raspa «

L'Ajuntament de Canals està duent a terme la substitució de tota la coberta de l'edifici que antigament albergava la biblioteca municipal , gràcies a la subvenció de 60.000 euros que la Diputació de València li ha concedit amb aquesta finalitat.

L'edifici data de principis del segle XX , molt emblemàtic per al poble de Canals, tant per la seua construcció, com pel seu enclavament i més compta amb un valor sentimental afegit, ja que va ser cedit a l'ajuntament en herència per qui va ser alcalde de Canals durant molts anys, José Molla i la seua dona Francisca Alventosa, perquè fos destinat a fins culturals .

L'edifici que va allotjar fins a l'any 2010 la biblioteca i sala d'exposicions municipal, tenia grans desperfectes en la seua coberta, el que estava provocant deterioraments en l' interior de l'edifici irreparables alhora que ho feia pràcticament inutilitzable .

Així que cuant finalitzen les obres se li donarà contingut a l'edifici, que albergarà un museu dedicat al bicampió mundial de motociclisme i fill predilecte de Canals, Ricardo Tormo, Museu de la Festa i Biblioteca Històrica. Projecte molt il·lusionant per tot el que representa tant per als ciutadans com per a tots els seguidors del motociclisme i de les festes de Canals.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.