Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Reunió informativa de la marxa Canals- Basilica

Foto 2007El proper dissabte 20 de març, a les 17.00 hores, tindrà lloc al Casino Gran de Canals una reunió informativa sobre les normes d’inscripció que hauran de seguir tots aquells que vullguen participar enguany en la marxa Canals-Basílica que es celebrarà el proper 10 d’abril.


Mapeba, entitat organitzadora d’esta tradicional marxa a peu fins a la Catedral de València, donarà per escrit les normes que es seguiran enguany, així com les novetats de la present edició, ja que es pretén augmentar sensiblement la quota de participació per poder arribar fins a les 250 persones.
El dia d’inscripció serà el diumenge 28 de març, entre les deu i les dos del migdia, en el Bar Brasília de Canals, on tradicionalment es porta a terme.
De moment, són molts els que estan participant en les marxes d’entrenament que s’han portat a terme en les últimes setmanes. Les marxes entre Canals i Enguera, i Canals i Aielo de Malferit, han permès als interessats poder caminar més de 30 quilòmetres per jornada abans de deixar les últimes setmanes per al descans.
Al voltant de 70 quilòmetres separen als caminants que eixiran del poble de Canals fins a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats, on es fa una ofrena a la Verge abans d’acomiadar-se d’aquesta marxa que, a més de religiosa, té un caràcter de germanor indiscutible entre els seus participants.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.