Ricardo Requena relleva a Joan Carles Pérez en l’alcaldía de Canals

Ahir en un plenari sense sorpreses es va fer el relleu segons l’acordat fa dos anys per la coalició per repartir-se l’alcaldia per dos anys cadascun.
Si dilluns Joan Carles Pérez es despedia de l’alcaldia de Canals amb un plenari molt emotiu, ahir era Ricardo Requena qui recollia el testimoni i jurava el càrrec com alcalde de Canals per als dos anys que resten de legislatura. Requena va ser investit amb els 9 vots dels regidors de Compromís, Gent de Canals, Esquerra Unida, PSPV i GdC; complint d’aquesta manera el pacte signat a principi de legislatura.

José Ramón Garrido d’EU, soci de govern, es va mostrar content i feliç per aquest període que ara comença i va valorar molt positivament la tasca de Requena com a regidor i membre de l’equip de govern. “Em vas sorprendre en positiu i segueixes sorprenent-me. No canvies”, va afirmar Garrido. Vicent Tornero, portaveu de Reiniciem, va assenyalar que al seu grup “sempre trobaràs col•laboració si és pel bé del nostre poble”.

L’actual portaveu del grup municipal de Compromís, Joan Carles Pérez, també va tindre paraules de suport per a Requena de qui va reconéixer l’estima que té cap al poble, la seua capacitat de treball i la seua integritat com a persona. Així mateix, en nom d’ell i dels seus companys, Pérez va recordar-li que “comptes amb tot el nostre suport per ajudar-te en tot allò que pugues necessitar”. Toni Orea del (PSPV) va assegurar que el seu partit “dóna un aval que hauràs d’anar renovant i guanyant cada dia”, i va remarcar que espera que aquest canvi “no signifique cap canvi radical, i que més enllà de les sigles continuem treballant junts com fins ara”.

Per la seua banda, el nou portaveu de GdC i company de partit, Manu Sanchis, va voler agrair en primer lloc a tota la gent que conforma el grup dels independents, el seu esforç i el seu treball per fer possible que GdC tinga un nou alcalde. Tanmateix, va afirmar que Requena “és la persona més preparada que ell coneix per a ocupar aquest lloc”. Per la seua banda, Toni Pérez, portaveu del PP, malgrat que havia proposat a la seua pròpia candidata, també va reconéixer la tasca de Requena com a regidor.

Finalment, el nou alcalde, que va estar rodejat de família, amics i gent del partit va voler agrair a tots la seua presència i va destacar que intentarà ser “un bon alcalde”.


Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.