Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Rite de Pacte d’Equip i Imposició de la Panyoleta

El passat dijous 1 de maig, coincidint amb el 19 aniversari del nostre Centre Juniors, vam celebrar els rites del Pacte d’Equip i el de la Imposició de la Panyoleta.

El primer d’aquestos, el celebrarem aquells que ens trobem en el temps de Pacte, és a dir, el primer any com a membre Juniors. En la celebració s’ens va fer la entrega del crismó que compta amb:

  • les lletres P i X que ens recorden a Jesús,
  • la flama encesa ens recorda que Jesús és la llum que il·lumina el nostre caminar,
  • la orla ens recorda que som part del Poble de Déu, part de l’Església.

Amb el rite del Pacte d’Equip, ens comprometérem a treballar com a amics en l’equip, a complir el nostre lema: Sempre Units i a ser amics de Jesús i seguir-lo sempre. Abans de la celebració tot l’equip vam fer una activitat en la qual entre tots aconseguirem el nostre objectiu, un Crismó. Aquest era gegant, i per a aconseguir cada part d’ell, tots ens havíem d’esforçar i treballar en equip.

El rite de la Imposició de la Panyoleta, correspon a aquells que estem en el segon any com a Juniors, és a dir, als que estem en el temps d’Identitat I. En la celebració, a cadascú de nosaltres s’ens va entregar la Panyoleta que és l’element que ens identifica com a membre Juniors i a més, com a membre Juniors de la nostra Parròquia. Aquesta, està caracteritzada per tres colors:

  • el verd que és l’esperança,
  • el roig l’amor,
  • el blanc la puresa.

En el moment que vam rebre la nostra panyoleta, ja ens vam sentir identificats com a Juniors i com a membres del poble de Déu en el qual compartim la nostra fe amb xiquets d’altres centres Juniors demostrant la diversitat d’estils i carismes sobre els que es fonamenta l’Església. En comprometérem a formar part del nostre Centre Juniors i a la nostra comunitat.

Després de l’Eucaristia i de dinar xiquets, monitors, educadors i pares, tots junts en el col·legi, acudirem al Centre Cultural on els monitors i educadors tornaren a representar-nos el teatre de “Charlie y la fábrica de chocolate” que ja representaren el dia del Festival de la Cançó que es va celebrar el passat 16 de febrer en Canals.

Sols cal donar l’enhorabona a tots els que van celebrar els rites, als seus monitors i educadors, i als seus pares. ENHORABONA!

SEMPRE UNITS!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/rite-de-pacte-dequip-i-imposicio-de-la-panyoleta/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.