Pulsa «Intro» para saltar al contenido

S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ BERLIN 50’ DE CLARA BLEDA

Dintre de les activitats programades al FESTiFOTO 2014, el passat dissabte 24 de maig va tindre lloc l’inaguruació al Centre Cultural “Ca Don José” de Canals l’exposició BERLIN 50’ de la jove fotografa valenciana CLARA BLEDA.

La jornada va començar a les 19 hores amb la conferència realitzada per la fotògrafa on ens va explicar la seua trajectòria fotográfica, així com ens va mostrar i comentar, també, totes les fotografíes fetes per al treball de Berlin 50’ que es troben exposades a la sala. Un treball on desenvolupa la seua creativitat expresant la quotidianetat dels elements arquitectònics que es troben a la ciutat de Berlin després de 50 anys de la construcció del famós mur. 
Al finalitzar, la conferència es va transformar amb un col.loqui entre les assistents i la fotògrafa, que és, en definitiva, del que es tracta, l’intercanvi d’opinions i coneixements entre tots els assistents.

Desprès a les 20.30 hores a la sala d’exposicions es va poder gaudir de les fotografíes de la mostra, amb la presencia de l’Alcalde i Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Canals, el President d’AFCA que li va fer entrega de varios detalls a l’autora, així com dels socis de l’agrupació canalina i d’altres agrupacions fotogràfiques.L’exposició romandrà oberta fins al 6 de juny en horari, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores. El dissabte, 31 de maig l’exposició es podrà, també visitar, de 17 a 20 hores.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.