Pulsa «Intro» para saltar al contenido

14 comentarios

 1. carlos carlos 13 de abril de 2017

  nian moltes cases aixina.lanjuntament deuria de pegar un vistaso ales cases que estan caiguent.i els amos ferse carrec.qui tinga una propietat que siga en condisions tant com cases com a solars. ian dos cases perilloses apunt de caure carrer el crist numero 15 i 19 en torre- cerda. aqui correspongo grasies.

 2. Juan A. Rodríguez Juan A. Rodríguez 11 de abril de 2017

  Antes se tenia que haber caido!! Ahh que la culpa de las autoridades publicas por no ordenar una orden de demolición. Aún pasa poco!!

 3. Suni Mateu Navarro Suni Mateu Navarro 11 de abril de 2017

  Com a caigut la casa en dona q pensar, una amiga q es arquitecta ma dit q es una caiguda algo rara. Igual es q soc mal pensada. El ajuntament si q pot saber més.

 4. Celia Bononad Celia Bononad 11 de abril de 2017

  Q desastre .menos mal q no ha pasado ninguna desgrcia ya q estaban avisados.Se tenia q haber puesto solucion por parte del ayuntamiento

 5. Toni Pla Toni Pla 11 de abril de 2017

  Eixa casa está en terme de Canals o de Alcudia?

 6. Puri Colomer Puri Colomer 11 de abril de 2017

  Feia un parell de setmanes que estaven les senyals de no aparcar a finals de març per que aneven a derribar-la, però ahí no s’acostava ningú.Al final ha caigut a soles…Ara què? Qui és el responsable?…Menys mal que no passava ningú en eixe moment…Açò és Canals…

 7. Balbina Torres Marin Balbina Torres Marin 11 de abril de 2017

  Gracies q va ser a unes hores q no pasa practicament ningú, xq en la gent q sol passar d normal durant el dia… Ha sigut un miracle q no hatja pillat a ningú.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.