L’ajuntament de Canals suspen les classes per a dijous 7 i divendres 8 de gener per avís TARONJA per nevades.

L’ajuntament de Canals suspen les classes per a dijous 7 i divendres 8 de gener per avís TARONJA per nevades.

S’AJORNA LA TORNADA A LES AULES A CANALS FINS A EL DILLUNS 11 DE GENER

Tot i que la Conselleria d’Educació va descartar ahir retardar l’inici de les classes, des de l’Ajuntament s’ha consensuat la decisió amb els grups de l’oposició i els centres educatius, per responsabilitat i coherència amb la resta de mesures preses al nostre municipi i, davant les previsions meteorològiques que anuncien una alerta taronja per risc de pluges i nevades que dificulta més si cap l’estada a les aules per la necessitat de ventilació de les mateixes per tal d’evitar contagis.

Per tant s’ajorna l’inici de les classes a tots els centres educatius al proper dilluns 11 de gener, suspenent les classes els dies 7 i 8.

Preguem a veïnes i veïns del municipi evitar al màxim la mobilitat i el contacte social per fer més fàcil la reducció de contagis al nostre poble.

 

En el dia d’ahir la Conselleria de Sanitat i el govern de la Generalitat, comunicaven el tancat perimetral del nostre municipi, així com l’entrada en vigor de mesures més restrictives.

Aquest tancament perimetral és conseqüència directa de l’actual situació epidemiològica a Canals. Situació que es preveu que s’agreuge de forma considerable a causa de les previsions meteorològiques pronosticades per la borrasca Filomena. L’alerta taronja per risc de pluges i nevades, així com la previsió de temperatures extremes per als pròxims dies, dificulten dur a terme els protocols sanitaris previstos per a evitar la propagació dels contagis, que inclouen la ventilació continuada de les aules.

Des de l’Ajuntament i, per responsabilitat i coherència amb la resta de mesures preses al nostre municipi, s’ha pres la decisió, junt amb la resta de grups polítics municipals i les direccions dels centres educatius, d’ajornar la tornada a les aules per al dilluns 11 de gener, quedant així suspeses les classes dels dies 7 i 8 de gener.

Aprofitem per a recordar a la ciutadania les mesures que entren en vigor al nostre municipi:

  • Tancament de centres socials i clubs
  • Tancament de bars i restaurants (excepte menjars per a emportar-hi)
  • Tancament de gimnasos i centres esportius
  • Tancament de parcs i jardins
  • Aforament reduït en vetlatoris, bodes i batejos: màxim de 10 persones en espais tancats, i de 15 en espais oberts

Tinguem present que la pandèmia no s’aturarà sola. És responsabilitat de totes i tots nosaltres que aquestes mesures tan restrictives continuen en vigor, o puguen ser alleugerides.

Recordem que és important evitar al màxim la mobilitat i el contacte social. Ser respectuós en l’horari establit per al toc de queda, fer un ús correcte de la mascareta, tindre una bona i saludable higiene de mans i mantindre el distanciament social farà més fàcil la disminució dels contagis al nostre poble.

EDICTE D’ALCALDIA SOBRE:
La decisió consensuada amb els centres educatius i amb els membres de la Corporació, de suspendre les classes i demés activitats acadèmiques i extraescolars de tots els centres educatius de Canals, els dies 7 i 8 de gener de 2021.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.523 Visitas