Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Saluda de la musa 2002

Tot un any ha passat del dia del dinar que musa em van proclamar. Tremolava d´alegria i d´emoció, no ho podia imaginar que musa de la música m´acabaven de nomenar. Era la meua major il.lusió a la nostra banda poder representar. i per aixó ara més que mai en molta força i voluntat, la vull representar.

 Sé que és un any trist per tot el que ens ha passat, perdre a un amic i compan. Peró sols em queda dir-te Biosca que estigues on estigues, estes festes dins del meu cor m´acompanyarás. Nomes vull agrair a tots els que han fet possible que el meu somni es fera realitat, Junta Directiva, Muses, Socis i com no! No podia oblidar-me de tots els amics i companys de a banda, en la que jo molt orgullosa puc dir que soc músic d´ella desde fa 3 anys. A tota la meua familia, als meus pares, germana i amics als que tinc que estar molt agraida per tot el recolçament que m´han donat. Moltes grácies a tots i espere que passen unes bones feses en companyia meua.

Loli Gil i Carbó.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.