Press "Enter" to skip to content

Saluda de la musa 2003

Ja fa onze anys que vaig entrar a formar part d´aquesta gran familia com és la Unió Musical  "Santa Cecilia". Aquest any em toca viure aquestes festes d´una forma molt especial per a mí, per fí la meua il.lusió va a veure´s complida. Per a mí és un orgull el poder representar com a musa de la música a la meua banda, espere poder representar-la de la manera més digna, com ella s´ho mereix.

 Vull donar les grácies sobre tot als meus pares i germans per estar sempre al meu costat, a la meua familia, junta directiva, socis, muses i també, cóm no, als meus companys de la banda que a més de companys tinc la sort de tindre´ls com amics, graciés per fer que aquest somni siga una realitat. Moltes grácies a tots.

 Nomes em resta desitjar que passem tots junts unes molt bones festes en honor a la nostra patrona "Santa Cecilia" i que aquesta passió per la música creixca i no decaiga mai.

Lorena Martinez i Pérez.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x