Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Saluda de la musa 2006

  Un any més les festes en honor a la nostra patrona Santa Cecília. Enguany he sigut jo l´afortunada, per la cual cosa, és un gran honor per a mí representar a la máxima figura de la nostra societat musical, la musa. Durant l´any del meu regnat, vos assegure que m´esforçaré el máxim per a desenvolupar el cárrec que amb molt de gust he assumit, i que orgullosament portaré el nom de la nostra Unió Musical Santa Cecília de Canals, allá on vaja.

 Cóm no, he de donar-li les grácies a la meua sogra Tere Mollá Sancho. Ella va ser qui em va animar a ser la musa d´este any. No puc oblidar-me del meu sogre, de ma mare, de mon pare i del me home i la maeua filla que m´han ajudat en tot el que ha fet falta. A més a més, vull agrair a totes les persones que formen part d´esta societat, junta, músics, muses, socis,… el fet d´aver confiat amb mi per a ser la seua representant. També, desitje de tot cor, que tots passeu unes molt bones festes.

Isabel Blasco i Ribelles.

 

A la Musa 2006

"Abans de fer música, la música ens fa a nosaltres"

 En la mitlogia grega les Muses eren, segons els escriptors més antics, les deesses inspiradores de la música i, segons aquests mateixos eren 9. Entre elles la primera es deia Cal·líope.
Cal·líope: la primera de totes, la que ocupa un lloc d'honor. LA BELLA VEU, es diu que va ensenyar el cant a Aquil·les. La protectora i inspiradora de la música. Com pots veure Isabel, en la presentació de l'escrit, dic que "abans de fer música, la música ens fa a nosaltres" per a mi en particular és així de cert doncs primer fou el só "BIG-BANG, el gran Do" música i, d'ell va néixer la llúm, "color".

 Per tant considere la música la primera de les arts, i ni la música, ni la pintura necessiten de res ni ningú per ser armonizadores i equilibradors de tot aquell que les estima.

  Però et demano com a Musa d'aquest any que ocupes un lloc d'honor, ens inspiris a tots en la música perquè arribi als nostres cors i ens el.limine d'ells totes les nostres misèries i ens porti armonia i equilibri "AMOR".

 Acabo amb una frase de George Leonard.
"En el cor de cadascun de nosaltres cuales vulgui que siguin nostres imperfeccions existeix la pulsació silenciosa d'un rítme perfecte, un complex de perfils d'ona i ressonància que és absolutament individual i únic i que no obstant això ens connecta amb tot el que existeix en l'univers. L'acte de posar-se en contacte amb aquesta pulsació pot transformar la nostra experiència personal i modificar en certa mesura el món que ens envolta".

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.